Ugrás a fő tartalomra

Mutogatós poszt

Nem kell megijedni, nem mentem át szatírba és nem ugrom ki a képernyőből egy szál semmiben, egyszerűen csak a héten, egészen pontosan tegnap és ma, két olyan dolgot is hozott a postás, amit szeretnék megmutizni (és normál esetben most vágtam volna nyakon saját magam ezért a szóhasználatért, de ma nem normál eset van, mert örülök, mint majom annak a bizonyos testrészének).

Szóval nem is olyan régen beszámoltam különböző közösségi oldalakon arról, hogy sikerült nyernem egy dedikált Kelley Armstrong könyvet (Thirteen), amitől teljesen oda meg vissza voltam. Jelen pillanatban pedig azért vagyok oda  meg vissza, mert ez a fent nevezett regény dedikálva már a birtokomban van, ma érkezett meg vele a postás. A családdal közöltem, hogy koszos kézzel ne is merészeljenek még rágondolni sem, nemhogy hozzáérni. Legszívesebben üvegburába tenném, és úgy helyezném el a polcon, de üvegbura híján még dolgoznom kell valami kivitelezhetőbb tárolási módon.
Mindenesetre addig is itt van néhány fénykép a kis drágáról, aláírással , mindennel.Mondjuk nem most lesz az, amikor, odajutok, hogy kézbe vegyem, tekintve, hogy ez egy sorozat 13. része és én ennek a sorozatnak még csak az első részét olvastam, igaz, idénre még tervbe van véve a második, de a vége még akkor is messze van. Mindegy, az a lényeg, hogy már itt van , és az enyém. :)

A másik, amit meg akartam mutizni (itt elcsattant egy újabb képzeletbeli nyakleves), az a legújabb nagy szerelmem, ami tegnap érkezett. A tumblr oldalakon nézelődve bukkantam rá egy részletre belőle, és szerelem volt első látásra, pedig még azt sem tudtam miből származik a részlet. Aztán veszett  nyomozásba kezdem, aminek folytán ráleltem erre a gyöngyszemre.Ez a könyvecske egy verseskötet, ami nagyon rövidke kis versikéket tartalmaz, de egyik sem mondanivaló nélküli. Címéből is kiderül, hogy főleg a szeretet témaköréből kerültek ki a kis költemények.
Ha valaki kíváncsi néhány részletre, akkor a költő (ez csak nekem hangzik olyan furán?) tumblr oldalán bele is pillanthat.
Biztos, hogy fogtok még hallani erről a könyvről tőlem, mert az első néhány vers után is már imádom.

Szóval ezeket a szépségeket szerettem volna megmutatni nektek.

Megjegyzések

 1. Fel kell olvasnod belőle valamikor! *.* (A versikésből)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha gyors altatóra vágysz, akkor nagyon szívesen. :D Állítólag jól lehet aludni a hangomra xD

   Törlés
  2. Az megy magamtól is... felettébb profi vagyok. :D Bár bevállalnám, ha eljutnánk oda, hogy véégre tudunk hosszabban csacsogni 5 percnél. Addig itt vannak nekem ezek a versek meg az ágyikóm. *.*

   Törlés
  3. Tudom, ez az én saram :((( Egyszerűen nem bírtam ébren maradni, de majd ma!!!
   Az alvással nekem sincsenek gondjaim, ezt a tegnapi eset is jól példázza :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo