figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. október 2., szerda

Megjelenő szépségek (18) - október

Látjátok? Már el is telt egy hónap a suliból, hipp - hopp és itt a nyár újra. De, hogy addig se unatkozzatok, és legyen mit olvasnotok lazítás-, és/vagy kikapcsolódásképpen, hoztam a szokásos megjelenéseket.
Egyébként nem sok az érdekes újdonság ebben a hónapban külhonban, itthon viszont annál inkább, ezeket megtaláljátok a magyar megjelenéseknél, a külföldiekről pedig essen szó alább.


Simone Elkeles: Wild Cards Azt hiszem ezt nem szükséges különösebben indokolnom. Szeretem az írónő könyveit és a leforgatott websorozattal kellőképpen felcsigázott. Várom nagyon, hogy kezembe kaparinthassam.
Megjelenés: október 1.


Jamie McGuire: Red Hill Ez is hasonló okokból került a listára, mint az Elkeles könyv. Nagyon szerettem a Beautiful Disastert, így nem volt kérdés, hogy ez a könyve is kell. Olyannyira, hogy amint befejezem az aktuális olvasmányomat, ez lesz a következő áldozat. :)
Megjelenés: október 1.

Josin L. McQuein: Premeditated  Igazából a borítóra figyeltem fel, az alapján valamiért azt hittem disztópia lett, de nem, hanem jó kis dark, realisztikus thriller. Bár utóbbi nem épp a kedvencem, de a fülszöveg annyira jónak tűnik, hogy muszáj megpróbálkoznom vele. Maximum, ha nem tetszik félbehagyom, bár ilyen nagyon ritkán történik.
Megjelenés: október 8.

Christa Desir: Fault Line Itt az döntött, hogy Ellen Hopkins nagyon jókat mondott a könyvről és maximum pontot adott neki, tehát muszáj megnézni.
Megjelenés: október 15.

J.R. Ward: Possession Az a helyzet állt elő, hogy Ward eme angyalkás sorozatát, aminek ez a kötet már az 5. része, innentől angolul fogom olvasni. Rájöttem, hogy nem muszáj nekem elviselni azt a hercehurcát, amit az Ulpius csinál kiadás címén, ráadásul megadatott az angolul olvasás lehetősége, így élek is vele.
Megjelenés: október 1.

Lucy Christopher: The Killing Woods Ez sem igazán az én műfajom (thriller), de az írónő Stolen című könyvével megvett magának kilóra. A mai napig tisztán emlékszem a regényre, iszonyatosan jó könyv volt. Remélem ez is hagy majd maga után ilyen érzéseket.
Megjelenés: október 3.

Ennyi lenne az októberi felhozatal. Olvassatok és élvezzétek az őszt! :)

4 megjegyzés:

 1. Nyomja a kis szívem, hogy nem fair, hogy neked ilyen kevés könyved van októberre. *szipp* :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez kevés? :D Na jó, az előző hónapokhoz mérve tényleg. De a jelenlegi olvasási tempómhoz még ez is sok :D Örülök, ha egyet vagy kettőt elolvasok belőle.:(

   Törlés
  2. Nekem 20 van.... Igen, kevés! :P

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)