Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (31)

Itt a ideje ismét a híreknek, bár nem sok újdonság kering a világban, ami a könyvek szempontjából is érdekes. De aggodalomra nincs ok, nem a kutyámról fogok mesélni, bár tudnék (ki tudja, egyszer lehet, hogy lesz egy A kutyám és a könyvek című bejegyzés), inkább mégiscsak hoztam két apró információt.


Az írónő Lucy Hale színésznővel
forrás: prettylittleliars.alloyentertainment.com
Sokaknak ismerős lehet Sara Shepard írőnő neve. Van akinek a Pretty Little Liars vagy a The Lying Game könyvsorozatáról, de van, akinek a fent említett könyvek filmváltozatáról ugrik be hamarabb. Én utóbbi kategóriába tartozom. Mindkét sorozatát néztem, igaz egyiknek sem értem a végére. A The Lying Game-t azóta elkaszálták, ha jól tudom, a Pretty Little Liars-t meg én hagytam abba valahol a 3. évad elején.
Lényeg a lényeg, hogy az írónő Heiressses című sorozatát is állítólag vászonra viszik, ám ami nagyon friss hír, hogy a még ötlet, vagy legalábbis az első kézirat szintjén mozgó új regényét is felkarolták már, ami a The Perfectionists címet viseli, ráadásul nem más szemelte ki, mint a CW tévécsatorna. A könyvről egyébként még nem sok mindent lehet tudni, de ha már lecsaptak rá, biztosan nem lehet rossz. Annyit említettek csak róla, hogy gyilkosságos - nyomozós.

A mai másik hír, hogy a Futótűzből készült filmnek végre napvilágot látott a teljes trailere, amit alább meg is nézhettek. A film bemutatója hazánkban 2013. november 21-én várható.Jaa, és még egy! A lényeg! Már csak 20 nap és itt a The Fiery Heart!!

Megjegyzések

  1. Még 20 nap?:O Hüpp... nekem most lenne időm olvasni, nem 20 nap múlva.:/ Nem lehet előrehozni a megjelenést a kedvemért?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos még 20, de mindenképpen támogatom az előrehozatalt :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo