Ugrás a fő tartalomra

Elérhetőségek

 
Elérhetőségek

E - mail címem: nancy.bookheaven@gmail.com
Erre az email címre várom a kérdéseket , észrevételeket. Nyugodtan lehet írni bármilyen könyves, néha még nem könyves dologgal kapcsolatban is, ígérem nem harapok ;)
Igyekszem gyorsan, - általában még aznap - válaszolni, de ez a munkám miatt nem mindig sikerül, kérlek benneteket, ezt tartsátok tiszteletben! Mindenkinek válaszolok, csak nem biztos, hogy azonnal. Tudjátok, türelem rózsát, ez esetben pedig választ terem :)

Discord: https://discord.gg/qTjvDPUkZf
A Discord egy közvetlenebb és gyorsabb platform, ahol lehet beszélgetni, kérdezni. Használjátok nyugodtan!

Facebook, szerintem nem kell bemutatnom, lehet kérdezni , likeolni, beszélgetni, és itt is érvényes a "Nem harapok" szabály. ;) Ide is kiírom általában a friss híreket.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.