figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


Elérhetőségek

 
Elérhetőségek

E - mail címem: nancy.bookheaven@gmail.com
Erre az email címre várom a kérdéseket , észrevételeket. Nyugodtan lehet írni bármilyen könyves, néha még nem könyves dologgal kapcsolatban is, ígérem nem harapok ;)
Igyekszem gyorsan, - általában még aznap - válaszolni, de ez a munkám miatt nem mindig sikerül, kérlek benneteket, ezt tartsátok tiszteletben! Mindenkinek válaszolok, csak nem biztos, hogy azonnal. Tudjátok, türelem rózsát, ez esetben pedig választ terem :)

Twitteren is elérhettek, ott is kérdezhettek (bár nem biztos, hogy ott olyan hamar kaptok választ, mint a többi lehetőség esetében), lehet követni nyugodtan, oda is kikerülnek az új bejegyzések linkjei.

Az ask.fm is tökéletes hely arra, hogy feltegyétek a titeket érdeklő kérdéseket. Az itt feltett kérdésekre is igyekszem válaszolni olyan ütemben , mint az emailekre.

Facebook, szerintem nem kell bemutatnom, lehet kérdezni , likeolni, beszélgetni, és itt is érvényes a "Nem harapok" szabály. ;) Ide is kiírom általában a friss híreket.