Ugrás a fő tartalomra

Magyar megjelenések

Itt fogom kiírni az általam angolul olvasott és/vagy vágyott könyvek magyar megjelenési dátumát (már ha lesz, mert erre sajnos nincs semmi garancia). A kiírt dátumok csak tájékoztató jellegűek, a kiadók bármikor változtathatnak rajtuk.
Ahol nincs dátum kiírva, ott még nem közölt a kiadó időpontot a megjelenésre, így nem tudom mikor lesz a könyv a boltok polcain.

Megjegyzések

 1. Unearthly-t nem tudod mikor adják ki magyarul?

  VálaszTörlés
 2. @AppleBeach Annyit tudok, hogy már elkeltek a jogok, de pontos megjelenési dátumról még nincs hír. Amint lesz, felkerült az oldalra.

  VálaszTörlés
 3. Mikor jelenik meg magyarul ez a rész is!Mert már nagyon várom az üvegház 3.4.5 stb részeit!!:(

  VálaszTörlés
 4. SK-ban már a Cassandrás könyveket kiadták :D most szereztem meg az Üvegvárost is :D két napomba tellett elolvasni :D egyszerűen csodálatos az egész :D a City of fallen angels is bizonyára tökéletes lesz :D tehetséges az írónő és fejet hajtok előtte :D

  VálaszTörlés
 5. @Névtelen Hát én igencsak óvatos vagyok a CoFÁval kapcsolatban. Akik olvasták, azt mondták hogy nagyban elmarad az előző 3 könyv színvonalától. Persze ettől még Clare jó írónő :D

  VálaszTörlés
 6. hmm.. nem tudod véletlenül h melyik hónapba jelenik meg a Crescendo?:$ mert már nagyon elakarom olvasni.:D

  VálaszTörlés
 7. @vany De, tudom :) Szeptember.

  VálaszTörlés
 8. Kelly Amstrong-Tha Awakeing mennyire jó könyv? Ezz egy soroatvagy csak egy regénny?

  VálaszTörlés
 9. Az előző kérdező vagyok és azt szeretném még hozzáfűzni hogy olvastad már.. mennyire tetszett? érdemes megvenni?

  VálaszTörlés
 10. @Névtelen: Nekem az egyik kedvenc sorozatom. Az első része már megjelent A szellemidéző címmel, a The awakening a 2. rész és magyarul év vége felé fog kijönni. Bővebb információt találsz róla a blogomon is.

  VálaszTörlés
 11. Rendben köszönöm! Még azt szeretném megkérdezni hogy a blogodon megtalálom az idén már megjelent könyveket is?

  VálaszTörlés
 12. Ja igen és mikor jelent meg Kelly Amstrong -a szellemidéző c. könyve?

  VálaszTörlés
 13. @Névtelen: Az idén megjelent könyvek közül csak azok vannak fent a blogon, amiket olvastam, de azt, hogy mikor jelentek meg, nem tartom számon.
  Kelley Armstrong Szellemidézője, ha jól emlékszem, talán június elején, a Könyvhéten jelent meg.

  VálaszTörlés
 14. Szia! Azt szeretném megkérdezni hogy a the Summoning c. könyv következő része mikor jelenik meg?,

  VálaszTörlés
 15. A The Reckoning a harmadik részea sötét erő trilógiának?-Kelly Armstrongtól ? Mikor fog megjelenni?

  VálaszTörlés
 16. Becca Fritzpatrik-Silence mikor jelenik meg ??

  VálaszTörlés
 17. @Névtelen Gondolom mindhárom kérdést te írtad, úgyhogy egybe válaszolok. A szellemidéző folytatása A The Awakening, amint látod az oldalon idén karácsonykor fog kijönni (november vége felé). A The Reckoning valóban a harmadik része a sorozatnak, de arra még nincs időpont. Gondolom a jövő év első felében.
  Becca Fitzpatrick Silence című könyve még angolul sem jelent meg, szóval magyarul én jövő év 2. felére tippelném az itthoni megjelenést.

  VálaszTörlés
 18. Nagyon köszönöm!! :) :D

  VálaszTörlés
 19. A Becca Fritzpatrik-Cresendo megjelenése a te blogodon az van írva hogy novemberben jelenik meg ,de a könyvesblotban kapható szórólapon úgy van feltüntetve hogy 2011:szeptember...akkor most melyik időpont a jó??

  VálaszTörlés
 20. Kelly Creagh:Nevermore-sohatöbbé mikor jelenik meg??

  VálaszTörlés
 21. Bocsi hogy ilyen sokszor írok de még lenne egy kérdésem..:) Cynthia Hand:Unerthly megjelent már?,

  VálaszTörlés
 22. @Névtelen:
  Eredetileg szeptemberre volt kiírva, de pár héttel ezelőtt jelentette be a kiadó, hogy fordító váltás miatt a Crescendo megjelenése csúszik, és csak november végére lesz kész.
  A Nevermore megjelenéséről nincs semmi információm.
  Az Unearthly még nem jelent meg, de már megvették a jogokat, szerintem a jövő év elején fog a boltokba kerülni magyarul. Ha lesz pontos dátum, azonnal felkerül a blogra.

  VálaszTörlés
 23. Szia nem tudsz olyan könyvet ajánlani ami mostanában jelent meg?? A csitt-csitt,a szellemidéző,a Fallen,mindet már olvastam ezen kívűl valami hasonlóakat tudsz nekem ajánlani..?? :) Nagyon megköszönném.:)

  VálaszTörlés
 24. @Névtelen
  Hát mostanában megjelent könyvről csak egyről tudok, és nem is olvastam, de témában tudom, hogy hasonló, ez pedig Elizabeth Chandler sorozata (Akit egy angyal megcsókolt, Angyali oltalom,Angyalok és emberek,Két világ határán).
  Ezen kívül nem épp mostani megjelenések, de hátha találsz köztük valami jót : Csontváros és folytatásai, Vámpírakadémia sorozat, Szellemlány trilógia.:)

  VálaszTörlés
 25. Nagyon köszönöm..:D

  VálaszTörlés
 26. a bloodlines még idén megjelenik?:)

  VálaszTörlés
 27. @Névtelen: Igen, úgy tudom még idén megjelenik, ezért is írtam oda, hogy 2011., de pontosabb dátumot még nem tudok.

  VálaszTörlés
 28. Helló!:)
  Az Elizabeth Chandler sorozatnak van még folytatása?? Mármint a négy könyvön kívül??

  VálaszTörlés
 29. @Névtelen
  Szia! :)
  Jelenleg nincs, de lesz 5. rész, 2012. márciusában fog megjelenni angolul, továbbá lesz még 6. rész is, de arra még nincs megjelenési dátum.

  VálaszTörlés
 30. Paranoid Android2011. november 26. 7:40

  Szia,
  lehet már tudni pontosabb idôt Maggie Stiefvater Forever megjelenésére? Azt tudom, hogy csúszott, de hátha te már ismersz pontos(abb) dátumot.
  Eôre is köszi

  VálaszTörlés
 31. @Paranoid Android Legutolsó információim szerint november 30. De szerintem ne vedd biztosra. Már én sem nagyon merek dátumot mondani...

  VálaszTörlés
 32. Paranoid Android2011. november 26. 20:24

  Köszönöm szépen, remélem azért akkora kijön, már nagyon várom :)

  Szia

  VálaszTörlés
 33. Szia!Meg tudnád nekem mondani hogy miikor jelenik meg magyarul Becca Fitzpatrik-tól: Silence??:D:)

  VálaszTörlés
 34. @Névtelen:
  Mivel most jelent még csak meg a Crescendo, minimum fél év, de szerintem több. Azért nincs kiírva dátum, mert még nem lehet róla semmit tudni.

  VálaszTörlés
 35. szia..:)
  Csak azt szeretném mondani, hogya City of Fallen Angels mármegjelent..:)

  VálaszTörlés
 36. @Névtelen Igen, tudom, csak még nem volt időm frissíteni a listát. :)

  VálaszTörlés
 37. Szia!:)
  Tudnál ajánlani valami igazán izgalmas,érdekes könyvet..valami olyat amit elolvastál és nagyon megragadott..mindenféle téma felé nyitott vagyok..:)

  VálaszTörlés
 38. @Névtelen
  Szia!
  Nehéz így könyvet ajánlani minden nemű kikötés nélkül,meg úgy, hogy nem tudom mit olvastál már eddig, de azért megpróbálom.
  (egyébként az 5 pontos értékeléseim közül érdemes mazsolázni)
  Ha fiataloknak szóló irodalmat szeretnél, akkor ajánlom az Angyalsorsot, és a Perfect Chemistry - Tökéletes kémiát. Ha egy kicsit akciódúsabb könyvre vágysz akkor Az Éhezők Viadala trilógiát vagy a Vámpírakadémiát.
  Felnőtt irodalomból a Burok című könyvet, ha romantikusat szeretnél. Kicsit keményebb Rob Thurman Éjvilág és Holdviág könyve, illetve felnőtt irodalomból még ott van Ward Fekete Tőr Testvériség sorozata. Ha fantasy mentes , komoly könyvet szeretnél, akkor Jodi Picoult Nővérem húga, illetve Tizenkilenc perc könyveit tudom mondani.Illetve Torey Hayden könyveit, de azokat csak akkor, ha bírod az erős idegzetűeknek szóló könyveket.
  Remélem tudtam segíteni.:)

  VálaszTörlés
 39. szija!! most olvastam a Csitt,csitt 1-2 és nagyon tetszett!! míg kijön a harmadik része szeretnék valami hasonlót olvasni (ami angyalos és nem túl cukormázas)Tudnál ajánlani vmit??

  VálaszTörlés
 40. @Névtelen
  Szia!

  Ha még nem olvastad, akkor ajánlom Cytnhia Hand: Angyalsors című könyvét, illetve Lauren Kate Fallen című könyvét. Mindkettő hasonló stílus, mint a Csitt, csitt.

  VálaszTörlés
 41. jól értem, h Kelley Armstrong: The Reckoning 2012. februárjában jelenik meg? :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miből jutottál erre a következtetésre? :) Nem tudok róla semmit, hogy mikor jelenik majd meg, ezért nincs a listában dátum írva mellé. Ha lesz időpont, fel fog kerülni, addig meg marad a találgatás :).

   Törlés
 42. Szia!
  Nem tudom, hogy te ezt a könyvet olvastad-e, vagy foglalkozol vele, de meg szeretném kérdezni, hogy esetleg nem tudod-e, Lauren Conrad L.A Candy sorozatának a 2. része Magyarországon mikor jelenik meg, ha esetleg megjelenik?
  Bármi lesz a válasz előre is köszi :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Nem nem olvastam, de azért szoktam figyelni a megjelenéseket. Erről azonban még nincs információ. Majd talán akkor többet tudok mondani, ha a kiadó nyilvánosságra hozza az idei megjelenési listát. :)

   Törlés
 43. Szia, a Hallowed megjelenése mennyire biztos? :)) Esetleg tudsz még ajánlani hasonló könyvet ami az angyalos témát feszegeti, inkább a kicsit romantikusabbak jönnek be. :) Előre is köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Biztos csak akkor lesz, ha már a boltok polcán lesz a könyv. :) Egyébként az első rész borítóján volt a dátum, szóval, szerintem tuti, hogy ősszel ki fog jönni a folytatás. :)
   Angyalos téma még a Csitt, csitt(Becca Fitzpatrick) és folytatásai, illetve a Fallen (Lauren Kate) és folytatásai.

   Törlés
 44. Szia!
  Azért írok,mert itt az oldalon nézegettem a külföldi megjelenéseket, és a The Golden Lily megjeléséné az volt írva, hogy: 2012. júius 19-én jelenik meg :D. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy az július vagy június? :DD
  Előre is köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lényeg kimaradt :D Javítottam, köszi, hogy szóltál. Június 19. -e a dátum.

   Törlés
  2. Nincs mit :DD... és köszi :D

   Törlés
 45. Tudom, hogy nem tartozik ide, de roppant hu-hu-humoros a "ne lopj" tábla :D Egyszerűen el vagyok ragattatva tőle! ;D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :D Az érdem nem csak az enyém :) Az ötlethez járultam csak hozzá, a kivitelezés már teljes mértékben az egyik barátnőm, Gigi érdeme :)Mindketten SPN rajongók vagyunk, ez azt hiszem mindent megmagyaráz.:))

   Törlés
 46. Szia!
  Írtad, hogy a Beautiful Darkness a könyvfesztiválon jelenik meg, és azt szeretném kérdezni hogy nemtudod hogy utána lehet kapni boltokban is vagy nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Utána már biztosan lehet kapni majd a könyvesboltokban is. :)

   Törlés
 47. köszi szépen a segítséget. :D

  VálaszTörlés
 48. Szia! Most fejeztem be Csitt csitt második részét, a Cresendot. Nem tudod esetleg, hogy a Silence mikor jelenik meg? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Legutóbbi információim szerint idén ősszel, de hivatalos dátum még nincs, azért nem írtam ki semmit.

   Törlés
  2. Ohh, az még soká lesz... Köszönöm szépen azért a segítséget. :D

   Törlés
 49. Szia!:)
  2 könyv is a 2012.könyvhéten jön ki, de azt nem lehet tudni h az mikor is van? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Hivatalos , pontos dátum még nincs. Egyébként mindig június első vagy második hetére esik.
   Nem hivatalos források szerint 2012. június 07 és 11 között tartják idén. A www.unnepikonyvhet.hu oldalon lesz majd fent minden információ, de egyenlőre csak a tavalyi adatok láthatóak.

   Törlés
  2. Köszi szépen az információt!:)

   Törlés
 50. Szia!
  Azért írok, mert láttam, hogy ki van írva Cassandra Clare-től a City of lost souls és azt szeretném megkérdezni, hogy nincs pontos időpont, hogy mikor jelenik meg?
  Előre is köszi a választ :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Tudtommal még nincs pontos időpont, de érdemes többször visszanézned majd, mert amint lesz valami, azonnal felrakom.

   Törlés
 51. mikor jelenik meg Aprilynne Pike Illusions c. könyve?
  bocsi ha már feltették a kérdést, nem olvastam el az összeset... :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!

   Mivel én nem olvastam a sorozatot, őszintén szólva fogalmam sem volt. Egyik barátnőm viszont azt mondja, hogy már megjelent.

   Üdv: Nancy

   Törlés
 52. Szia!
  Lauren Kate :Passion című könyvét a könyvesboltok szeptember 30.-ra írják.Lehet,hogy előbb megjelenik?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Fogalmam sincs. Elég sokszor az online könyvesboltok kamu dátumokat írnak. A novemberi megjelenést a kiadó közleménye alapján írtam be. Én a novemberi megjelenésre számítok, aztán, ha előbb kijön, akkor kellemesen meglepődök :)

   Törlés
 53. Köszi!
  Az az igazság,hogy már nagyon várom és örülnék,ha előbb kijönne!:)
  És a Lauren Kate :Fallen in Love című könyve miről szól,nem tudod?
  Előre is sok köszönet!!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Novelláskötet a sorozat szereplőivel. De, hogy a novellák miről szólnak, arról fogalmam sincs :) Még nem néztem utána.

   Törlés
 54. Szia!
  Ne haragudj,nem tudod mi van Becca Fitzpatric:Silence és Lauren Kate:Passion című könyvekkel?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Ahogy a fenti dátumokból is látszik, megjelentek.

   Törlés
  2. Elnézést! :) Köszönöm!

   Törlés
  3. Semmi gond. :) Nagyon szívesen! :)

   Törlés
 55. Szia! Nem tudod megmondani nekem, hogy mikor jelenikmeg a Füst és csont leányának a 2. része?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sajnos nem tudom. Néztem a kiadó oldalát , de nem találtam arra utaló jelet, hogy előkészületben lenne. Lehet, hogy érdemesebb lenne náluk (Kossuth kiadó) rákérdezni, ők biztosan többet tudnak! Remélem tudtam segíteni.
   Üdv: Nancy

   Törlés
  2. Azért köszi

   Törlés
 56. Szia! Megtudnád mondani, hogy mikor jelenik meg Magyarországon Simone Elkeles Chain Reaction c. könyve? ( Vagy már megjelent?)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sajnos nem tudom. Azért nincs még a listában sem dátum a könyv mellett, mert a kiadó még nem nyilatkozott róla, hogy mikor tervezik kiadni. Ha lesz dátum, kiírom.

   Törlés
 57. Szia :) Nem tudod mikor jelennek meg Kelley Armstrong - Gathering, Calling, ill. Rising című kötetei magyarul??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Egyelőre még nem vette meg senki a fordítás jogait az írónő honlapja szerint, úgyhogy a közeljövőben biztos nem jelenik meg. Talán jövőre, ha a könyvmolyképző megveszi a jogokat. De ez még nem biztos.

   Törlés
 58. Szia!

  Nem tudod mikor jelenik meg magyarul Becca Fitzpatrick Finale c. könyve?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   A kiadó annyit mondott, hogy idén ősz vagy tél.

   Törlés
 59. Szia!
  Nem tudod hogy mikor jelenik meg Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorozat utolsó kötete?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Idén már biztos, hogy nem. Én jövő év második felére tippelnék, tekintve, hogy angolul is csak 2014. márciusban jelenik meg.

   Törlés
 60. Szia! Lehet mar tudni hogy Kami Garcia & Margaret Stohl: Beautiful Redemption mikor jelenik meg meg magyarul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nem, még nem, ezért nincs kiírva mellé dátum.

   Törlés
 61. mikor jelenik meg magyarul az angyalsors befejezo resze?

  VálaszTörlés
 62. A Beautiful Redemption mikor jelenik meg magyarul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak azt tudom mondani, mint két hozzászólással feljebb. Még nincs hozzá dátum.

   Törlés
 63. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Márti!
   Nem olvastam a könyvet, így nem tudok mit mondani neked. Viszont, ne haragudj, de a hozzászólásodat töröltem, mert reklámnak számít.
   Üdvözlettel: Nancy

   Törlés
  2. Kedves Márti, bocsánat, tényleg nem reklámnak szántam. Köszi a választ!
   Üdv és további jó munkát,
   Márti

   Törlés
  3. Na, ezt nem tudom, hogyan sikerült így elírnom, bocsánat Nancy. Már annyira az aláírásomon gondolkoztam, hogy az én nevemet írtam a megszólításba is, tiszta hülye vagyok. Biztos a szilveszter utóhatása :DDD

   Törlés
  4. Semmi gond, néha velem is előfordul :))

   Törlés
 64. Szió! Nem tudod esetleg, lefogják-e fordítani a Mary Janice Davison - The undead sorozat többi részét?:) (Magyarul Egy haláli szingli meséi címet kapta)
  Egyébként Maggie Stiefvater - Hollófiúk 2-ről van valami hír? Igazándiből elég sok könyvre kíváncsi volnék.. Na jó kérdezek még 1et csak mert 3 a magyar igazság:)
  (Már rákérdeztem a megfelelő könyvnél korábban is de..) Esetleg lefogják fordítani Rebecca Donovan- Elakadó lélegzet többi részét is?:) ( A második már 2012-ben kint volt,szóval remélem lesz elég sikeres ahhoz[Az elakadó lélegzet],hogy megérdemeljen egy esélyt a könyv további részei a fordításhoz..)
  A válaszodat előre is köszi! C: Ha pedig figyelmetlen voltam,és elkerülték a már megadott válaszok a figyelmemet,bocsánatot kérek értük már most!
  Üdv. Egy hasonlóan könyvfüggő lány C:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Bevallom nem tudom, mert nem követem figyelemmel ezt a sorozatot (The Undead). Ez ügyben érdemesebb lenne a kiadónál érdeklődni.
   A hollófiúk 2. része decemberben már megjelent magyarul, elvileg kapható a könyvesboltokban, de ha ott nem, a kiadó webshopjában tuti. :)
   Az Elakadó lélegzettel kapcsolatban pedig a másik kommentednél válaszoltam :)

   Törlés
 65. Szia Nancy!:)
  Nem tudod, hogy mikor jelenik meg magyarul a Fallen in love? Köszönöm előre is!:))
  Üdv.: D.B.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Sajnos nem tudom, de bevallom, nem sok remény fűzök hozzá, hogy kiadják, mert itthon sajnos nem kelendőek a kiegészítő kötetek, ezt a kiadó is megmondta. :(

   Törlés
  2. Én csak annyit tudok, hogy folyamatban van a fordítás. :) Tehát biztos hogy lesz, remélhetőleg még az idén.

   Törlés
  3. És ezt mennyire biztos forrásból tudod, ha szabad érdeklődnöm? :)

   Törlés
 66. Szia!
  Nem tudod véletlenül, hogy J. C. Reed - Uralkodjon rajtad a vágy! további kötetei mikor jelennek meg magyarul is???
  Köszi előre is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nem követem figyelemmel az írónő munkásságát, így sajnos nem tudok semmit mondani. Azonban, amint láttam, az Ulpius adta ki az első részt, náluk pedig nem lehet előre számolni a megjelenésekkel. Esetükben csak akkor biztos valami, ha már a boltok polcain van a könyv.

   Törlés
 67. Szia, bocsi a zavarsert, de nem tudod veletlenul hogy mikor jelenik meg a Beautiful Redemprion?
  Valaszod elore is koszonom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos semmi hír felőle, nincs dátum még :(

   Törlés
 68. Kedves Nancy!
  Megtudnád esetleg mondani, hogy melyik kiadó vette meg J. A. Redmerski: Killing Sarai jogait?
  Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos konkrétumot én sem tudok, a forrás nem jelezte melyik kiadó a jogtulaj, viszont abból kiindulva, hogy az írónő másik regénysorozata az Ulpius - ház gondozásában jelent meg, szerintem ennek a jogai is náluk vannak.

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Remélem mielőbb kiadják :)

   Törlés
  3. Ugyan, nincs mit! :) Biztos, hogy kiadják, inkább csak az a kérdés, hogy mikor...

   Törlés
  4. Ez a gond :))) Türelmesen várni és várni.....

   Törlés
 69. Szia:)Segitsegedet szeretnem kerni ugyanis teljesen rakattanta Abbi Glines könyvére a Vincent fiúkra és érdekelne hogy megjelent e már magyarul az iró bármely másik könyve!Elég fontos lenne és nagyon megköszönném!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Nem, még nem jelent meg, de hamarosan meg fog, az írónő Sea Breeze sorozatának első része (Breathe).

   Törlés
  2. Ennek nagyon örülök!:))remelem az is lesz olyan jo mint a Vincent fiúk.:Dköszi tenyleg a tajekoztatast!

   Törlés
  3. Nincs mit, nagyon szívesen :)

   Törlés
 70. Sziiia. Esetleg nem tudod, hogy a Colleen Houck-tól a Tiger's Destiny mikor jelenik meg?!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nem hallottam semmit a megjelenésről, igaz nem is követem figyelemmel a sorozatot. De abból kiindulva, hogy az előző rész május elején jelent meg, szerintem a következő rész majd csak jövőre várható.

   Törlés
 71. Szia:) azt esetleg tudod pontosabban hogy Rebecca Donovan:Out of Breath 2015-ben mikor jelenik meg?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Sajnos nem tudok neked pontosabb dátumot mondani, a kiadó is csak annyit közölt, hogy 2015 első fele. Ha lesz pontosabb dátum, azonnal felkerül ide a blogra.

   Törlés
 72. Szia! :)

  Azt szeretném kérdezni, hogy Jessica Sorensen könyvének(Callie, Kayden és a véletlen) a folytatásának várható-e magyar megjelenése? Előre is köszönöm a választ! :)

  Roxi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Ezt csak a kiadó tudná megmondani biztosra, mert nagyban függ az első rész sikerétől és sok egyéb tényezőtől. Ha kiadásra kerül, szerintem jövő év második felében várható.

   Üdv: Nancy

   Törlés
 73. Szia nem tudod véletlen hogy one tiny lie K. A. Tucker-tól mikor jön ki?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   A kiadó még nem mondott dátumot, de abból kiindulva, hogy az első rész még csak mostanában jelent meg, én a jövő év közepére saccolnám.

   Törlés
 74. Szia!
  Nem tudod,hogy meg jelent-e már vagy mikor jelenik meg magyarul Abbi Glines Existence sorozatának második része, a Predestined? Nagyon fontos lenne..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A kiadó facebook oldalán azt mondták, hogy a könyv 2016. első felében várható magyarul.

   Törlés
 75. Szia!
  Nem tudod véletlenül,hogy kiadják e valaha is még Kelley Armstrongtól a The Gathering trilógiát?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Fogalmam sincs. Semmi arra utaló jelet nem láttam, hogy a közeljövőben megjelenne, de ez nem zárja ki, hogy a későbbiekben mégis kiadják. Talán érdemes lenne a kiadónál rákérdezni.
   Üdv: Nancy

   Törlés
  2. Annyira jó lenne..Dühöngtem mikor vége lett a Summoning trilógiának és ezért gondoltam erre.Angolul nagyon nehéz?Köszi a gyors választ! :D

   Törlés
  3. Attól függ, milyen szinten vagy angolból. Alapfokú angoltudással nehéz, de egy középfok körülivel már érdemes lehet elkezdeni, bár elsőre biztos, hogy lassabban fog menni az olvasás. Az amazon.com oldalon bele tudsz olvasni a regénybe, az alapján pedig el tudod dönteni, hogy érdemes - e belevágnod.

   Törlés
 76. Szia!
  A Trust In Me-ről van valami hir? Vagy bármely részéről?
  Előre is köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnos nem láttam semmit, ami a megjelenésre utalna a közeljövőben, véleményem szerint csúszik 2016-ra. Ha mégis lesz pontos megjelenési dátum, kiírom.

   Törlés
 77. Hali! Nem tudsz valamit Beth Revis egymillió nap c. könyvéről? Előre köszi! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Épp a napokban olvastam, hogy a kiadó nem tervezi folytatni a sorozatot a közeljövőben, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem fog már megjelenni.

   Törlés
 78. Szia! Nem tudsz valamit esetleg Sandra Regniertol a sarkany gyermeke trilogia 2.reszerol? Semmit nem talalok rola pedig mar nagyon varom :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Alexa!
   Mivel az első rész tavaly ősszel jelent meg, így a folytatás szerintem leghamarabb idén ősszel várható, előbb nem valószínű, de még ez sem 100% Érdemes a kiadó facebook oldalát is figyelni, hátha ott felbukkan valami konkrét információ a könyvről! :)

   Törlés
 79. Szia!
  Nem tud esetleg, hogy Laini Taylor: Füst és Csont leánya trilógiának következő része mikor jelenik meg?
  Nem találni róla semmit :(
  Válaszod nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Csak azt tudom mondani, amit a másik kommentedhez is írtam, hogy a 3. részt még idénre ígérte a kiadó, a 2.5-et nem tudom, hogy egyáltalán kiadják - e, mivel csak kiegészítő novella. Nem minden kiadó vállalja be.

   Törlés
 80. Kelly Creagh - Oblivion ..avagy másképp szólva Nevermore 3. kötetéről van valami friss hír? csak mert már időszerű lenne ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem adott ki semmi új infót a kiadó, az eddigi válaszaik alapján annyit lehet tudni, hogy idén jön.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Állítólag nyárra ígérik.

   Törlés
 81. Szia. Abbi glines existence sorozat 3.kötete nem tudod mikor jelenik meg magyarul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Sajnos még nem láttam ezzel kapcsolatban semmilyen információt.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo