figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


A blogról és rólam

Nancy vagyok és megrögzött könyvmoly. Viszonylag korán kezdődött a könyvekhez és az olvasáshoz való vonzódásom, amit a középiskolai évek pöppet megtörtek. Azonban, amint a gimi falai közül kikerültem, a könyvek újra központi szerepet kaptak az életemben, ami még most is tart és remélem a jövőben is megmarad.
Mivel haladni kell a korral, 2009-ben úgy döntöttem nyitok egy blogot az olvasmányaimnak. Részben magamnak emlékeztető gyanánt, részben pedig talán ajánló azoknak, akik valamit olvasni szeretnének, de nem tudják, mit válasszanak.
Mivel imádok angolul olvasni, így a blogon szereplő könyvek nagy részét így olvastam. Sokuk még nem jelent meg magyarul és nem is biztos, hogy valaha meg fog. 
Ami a műfajokat illeti jelenleg realista és new adult korszakomat élem, emellé néha becsúszik egy kis krimi, vagy történelmi meg young adult, sőt még szépirodalom is előfordul.
Ennek ellenére remélem mindenki aki betér ide, talál magának valami kedvére valót.

Jó olvasást kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)