figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. október 29., hétfő

Ajánlásra fel!

Van egy könyv, amit szívesen elolvasnál, de még csak angolul jelent meg? Bármit megtennél, hogy olvashasd magyarul is?

Itt a lehetőség!A Maxim Kiadó a Dream válogatás facebook oldalán egy nagyon szimpatikus kezdeményezést indított melynek lényege, hogy bárki ajánlhat nekik olyan regényt, amit szeretne, hogy kis hazánkban is megjelenjen. A legtöbb "szavazatot" kapott könyveket megpróbálják kiadni.
Annyit kell csak tenni, hogy kitöltitek a kérdőívet az ajánlott könyvvel kapcsolatosan az alábbi linken:

http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_128953167177144


Ha van kedvetek, kommentben vagy email-ben (kinek, mi) megírhatjátok, hogy miket ajánlottatok. Kíváncsi vagyok! :)

5 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszett a blogbejegyzésedben Tabitha Suzama-tól a Forbidden című könyv, ezért én elsősorban azt ajánlottam :D Nagy kedvet kaptam az olvasására :D
  A másik amit én ajánlottam az a Vacations from Hell volt Libba Bray, Cassandra Clare, Claudia Gray, Maureen Johnson, Sarah Mlynowski-tól :) Imádom az ilyen egyfejezetes apró történeteket, mivel tökéletesek a strandra, úgyhogy reménykedem, hogy bekerüljenek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, a Forbidden az nagyon jó választás! :) Mindenképpen támogatom.

   Törlés
  2. Az, de nem fogják kiadni, ahhoz túl "botrányos". Nem akarok negatívnak tűnni, de nálunk ilyen témájú könyvek egyszerűen nem szoktak megjelenni.

   Törlés
  3. Nem vagy negatív, csak realista. Sajnos teljes mértékben igazad van, de azért én reménykedem, hátha valamelyik kiadó egyszer lesz elég merész :)

   Törlés
  4. :) Esetleg pár év múlva látnék rá esélyt, de ahhoz a mentalitásnak kéne elkezdeni változni.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)