Ugrás a fő tartalomra

Ajánlásra fel!

Van egy könyv, amit szívesen elolvasnál, de még csak angolul jelent meg? Bármit megtennél, hogy olvashasd magyarul is?

Itt a lehetőség!A Maxim Kiadó a Dream válogatás facebook oldalán egy nagyon szimpatikus kezdeményezést indított melynek lényege, hogy bárki ajánlhat nekik olyan regényt, amit szeretne, hogy kis hazánkban is megjelenjen. A legtöbb "szavazatot" kapott könyveket megpróbálják kiadni.
Annyit kell csak tenni, hogy kitöltitek a kérdőívet az ajánlott könyvvel kapcsolatosan az alábbi linken:

http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_128953167177144


Ha van kedvetek, kommentben vagy email-ben (kinek, mi) megírhatjátok, hogy miket ajánlottatok. Kíváncsi vagyok! :)

Megjegyzések

 1. Nagyon tetszett a blogbejegyzésedben Tabitha Suzama-tól a Forbidden című könyv, ezért én elsősorban azt ajánlottam :D Nagy kedvet kaptam az olvasására :D
  A másik amit én ajánlottam az a Vacations from Hell volt Libba Bray, Cassandra Clare, Claudia Gray, Maureen Johnson, Sarah Mlynowski-tól :) Imádom az ilyen egyfejezetes apró történeteket, mivel tökéletesek a strandra, úgyhogy reménykedem, hogy bekerüljenek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, a Forbidden az nagyon jó választás! :) Mindenképpen támogatom.

   Törlés
  2. Az, de nem fogják kiadni, ahhoz túl "botrányos". Nem akarok negatívnak tűnni, de nálunk ilyen témájú könyvek egyszerűen nem szoktak megjelenni.

   Törlés
  3. Nem vagy negatív, csak realista. Sajnos teljes mértékben igazad van, de azért én reménykedem, hátha valamelyik kiadó egyszer lesz elég merész :)

   Törlés
  4. :) Esetleg pár év múlva látnék rá esélyt, de ahhoz a mentalitásnak kéne elkezdeni változni.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo