figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. június 10., vasárnap

Könyvheti élménybeszámoló

Jajj, de nehéz hozzáfogni. Annyi minden történt, és annyi mindenkivel találkoztam, hogy lehetetlenség értelmesen és szépen, összefüggően megfogalmazni, de azért megpróbálkozom vele.
Ismét várható sok - sok személyes megjegyzés, ezért előre elnézést, de nem tudom őket kihagyni.
Szóval egy kisebb fennakadást követően (éljen a MÁV), felszedtem a lányokat a Déliben, Abstractelfet és Gwendolynt (igen, drága absztrakt , csak miattad fogalmaztam ilyen félreérthetően, hogy legyen mit kiforgatnod :P)  Ja, és ez a tábla vár engem:Aztán mozgó Erzsébet - hídon való fényképezés és séta után bevettük a Vörösmarty teret: Elsőként Borostyánt látogattuk meg a Könyvmolyképző standnál, és egyben dedikáltattuk Abstractnak a Vérmacska 2-t. 
Ezután elindultunk az orrunk után, gondoltunk teszünk egy kört a téren, de közben elénk ugrottak Timucicáék, a szívbajt  hozva rám. Meg is jegyeztem többször a nap folyamán, hogy nem kifizetődő dolog névtáblával rohangálni, mert tudják ki vagy és bármikor rád ugorhatnak random emberek. Nem hasznos a  moly egészségének, ha váratlanul ugranak elé/mellé/rá miközben mit sem sejtve sétál a hőn szeretett könyvek között elbambulva. Ott volt még a rég látott FFG is, akit tavaly augusztusban láttam utoljára.
Ezt követően rátaláltunk Grettyre is a Geopen kiadó standjánál, akivel nagyon megörültünk egymásnak :))
Na, és innentől van az, hogy olyan szinten összefolytak az események, a jövés - menés, a találkozások, hogy fogalmam sincs, hogy kivel mikor találkoztunk, mi  mi után következett, szóval ömlesztve kapjátok az eseményeket.
Azt tudom, hogy volt csoportos fényképezés (ha valaki a résztvevő molyok közül megdobna a csoportképpel, azt nagyon - nagyon megköszönném), de még előtte végre Lokival is sikerült megismerkedni személyesen ( ne tudjátok meg mióta tervezzük) :D Állíthatom, hogy mély nyomokat hagyott benne ez a találkozás, főleg mert miattam vásárolt meg egy csomó könyvet, amit nem is akart xD Ja, és ő állapította meg, hogy boszorkány vagyok, mert bármit mondtam, az bejött :))
Ha már könyvhét, akkor vettünk ám könyvet is. Én személy szerint a Vérbe öltözött Annát szereztem meg, tök jó zacskóban sok szép könyvjelzővel együtt :D A képen ezek láthatóak. Továbbá a szépséges Burn Bright könyvjelző, amit Lokitól kaptam és imádok.Aztán anyának megígértem, hogy megveszem neki Leslie L. Lawrence legújabb könyvét, sőt, dedikáltattam is.
A sort Abstractelffel, Grettyvel és Gwendolynnal vártam végig, és hát azt hiszem finoman szólva sem unatkoztunk, amíg vártunk a sorunkra :D A bloggal és egyebekkel kapcsolatos eszmecserék, a kommentek és a keresőszavak miértjéről tartott értekezés és Gretty sztorijai mellett csak úgy repült az idő. De nagyon - nagyon jó volt. Ha a sorban állást fel lehetett volna videóra venni, biztos visszajátszanám párszor. Bár lehet, hogy annyira nem lenne jó nézni magunkat, ahogy tinicsitri módjára vihogtunk néha :))))
Aztán felszedtük Gigit is valamikor a dedikálás után, betámadtuk vele még egyszer a főbb standokat. Elvittük őt is dedikálni, ahol kiderült, hogy ő igenis egy híres kaktusz :D és létezik, nem csak kitaláció. Bár ama, számításaim szerint igencsak jövedelmező ötletemet, miszerint állítsunk fel egy "Fényképezkedj GonoszKatusszal" standot , korántsem díjazta.
De a legjobb, akkor is a kínai nénike volt, aki valamilyen szórólapokat osztogatott. Először mikor szembe jött velem, ránézett a névtáblámra, majd angolul közölte, hogy elnézést, majd jó szórakozást kívánt és továbbment, anélkül, hogy adott volna szórólapot. Később újra találkoztunk, akkor is rám nézett, majd a mellettem álló Gwendolyn moly kezébe nyomott egy szórólapot. Ekkor kérdeztem meg a lányokat, hogy tényleg ilyen ijesztő vagyok, vagy csak neki nem voltam esetleg szimpatikus... :D Mindenesetre én jót mulattam rajta. :))
Fényképezkedtünk egy kicsit még hazaindulás előtt, amikor is megörökítésre kerültek általam a lányok (Gretty, Loki és Gwendolyn hármasa), illetve Abstract öröme, amikor rájött, hogy maradt annyi pénze, hogy tud venni még egy könyvet :D A GonoszKaktuszról készült fénykép rejtélyes módon megsemmisült, így a találgatások, hogy létező személy -e, tovább gyűrűzik a  köztudatban ;))))
Na igen, mondtam én, hogy nagyon kusza összefoglaló/beszámoló lesz ez. És az élmények, sztorik kis részét sikerült csak legépelnem. Az egész egy nagy kaland volt, főleg, hogy a nap folyamán többször "elhagytuk" egymást a forgatagban, de mire jó a mobiltelefon. Egész évben nincs annyi hívásom, mint amennyi a tegnapi nap folyamán volt, és azt hiszem rekordot döntöttem a "Hol vagytok?", "Mi a .....-nál vagyunk", "Rendben, ott találkozunk.",  "Épp..........-t várjuk" mondatok használatában is. :))
Mindenkinek köszönöm a tegnapi csodálatos napot, és remélem még nagyon - nagyon - nagyon sokszor megismételjük még :))
U.I.: A rögtönzött sztriptíz és a rendetlenkedő melltartópánt (és következményei) lemaradtak, de azok már igazán nem könyves blogra való sztorik ;))

2 megjegyzés:

 1. 1. Félek attól a képtől. :D
  2. <3 <3 <3
  3. Alig várom, hogy legközelebb találkozzunk, s remélem, ez még idén megtörténik. :) A meghívásom továbbra is áll. *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1) Hahaha xD Pedig jó lett. Ha adsz egy email címet átküldöm neked :D
   2) :D <3
   3) Rendicsek, köszönöm, és nem felejtem ám el a meghívást, de nem is ígérek semmit. Ha ígérek , az tuti nem jön össze, úgyhogy innentől a jelszó a spontaneitás xD

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)