Ugrás a fő tartalomra

Könyvheti tervezet

Ez most egy picit személyesebb poszt lesz,, kéretik erre felkészülni. :)
Na szóval, holnap bevesszük a Vörösmarty teret és elmerülünk a jóságban. Reggel felszedem drága barátosnémat a Déliben aztán irány a könyves mennyország :)
Sok mindent nem fogok venni, csak egy  - két könyv van amit meg szeretnék szerezni. Aztán majd meglátjuk mi sikerül, mert nem kizárt, hogy elcsábulok, bár csak ameddig a pénztárcám engedi.
Amire biztosan szemet vetettem, azok ezek a szépségek:
Leslie L Lawrence: Álmaim asszonya és  Mogyoróallergia (igaz, hogy ez anyuéknak , de akkor is meg kell vennem)
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
És lesz még egy Oláh Gábor: Holnap más leszek.
Moning sorozata még esélyes nagyon.
Úgy ennyi az előzetes terv, de az ilyen könyves helyeken ezer és ezer veszély leselkedik a gyanútlan pici molyra.
Ezen kívül pedig lesz találkozgatás molyocskákkal bőségesen, a két kezemen nem tudom megszámolni, mennyi mindenkivel van betervezve "összefutás". :)
Nagyon várom már. Ha nem jelentkezem pár napon belül élménybeszámolóval, akkor foglyul ejtettek a könyvek és a molyok :))

Megjegyzések

  1. Jujjj! Ma annyit voltam veled, hogy a hangodon hallottam a posztot. :D Tiszta jó!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Reméljük az élménybeszámolós posztot is úgy "hallod" majd :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo