Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (3)

Külföldön könyvdömping van, ugyanis sorra jönnek a frissebbnél frissebb borítók és könyves hírmorzsák. Még meg sem száradt a tegnapi posztomon a virtuális tinta, már itt egy újabb szépség,amit gyanítom nagyon - nagyon sokan vártok már.
A Csitt, csitt 4. részének, a Finale-nak a borítója. Abszolút illik az előző háromhoz, és a könyvespolc ékes dísze lesz.


Megjegyzések

 1. most fejeztem be a 2. részt, de nagyon várom már a harmadikat, magyarul. angolul már olvasták páran, de jobban szeretem magyarul, úgy biztos mindent úgy látok, mint az író(fordító).
  az egyik kedvencem lett a Csitt, csitt:) elképesztő, milyen jól ír Becca.a feszültség végig ott van a levegőben, de mégis olyan furcsán, bizsergetően ijesztő és romantikus egyszerre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is olvastam már angolul a 3. részt. Bevallom én az eredeti nyelv híve vagyok, mert sajnos néha sokat torzít a fordítás, még akkor is, ha a fordító csodálatos munkát végez :)
   Egyébként pedig tényleg nagyon izgalmas sorozat :)

   Törlés
 2. Nem tudjátok mikor jelenik meg magyarul??? Év vége fele? (2013.xxxx)
  Nagyon szeretném eredeti nyelven olvasni, de eddig más nyelvet tanultam, most kezdtem bele az angolba, így nehézkes lenne! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kiadó még nem nyilatkozott, még megközelítőleg sem mondott időpontot, de én személy szerint vagy a Könyvhétre vagy őszre tippelném.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo