Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (3)

Külföldön könyvdömping van, ugyanis sorra jönnek a frissebbnél frissebb borítók és könyves hírmorzsák. Még meg sem száradt a tegnapi posztomon a virtuális tinta, már itt egy újabb szépség,amit gyanítom nagyon - nagyon sokan vártok már.
A Csitt, csitt 4. részének, a Finale-nak a borítója. Abszolút illik az előző háromhoz, és a könyvespolc ékes dísze lesz.


Megjegyzések

 1. most fejeztem be a 2. részt, de nagyon várom már a harmadikat, magyarul. angolul már olvasták páran, de jobban szeretem magyarul, úgy biztos mindent úgy látok, mint az író(fordító).
  az egyik kedvencem lett a Csitt, csitt:) elképesztő, milyen jól ír Becca.a feszültség végig ott van a levegőben, de mégis olyan furcsán, bizsergetően ijesztő és romantikus egyszerre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is olvastam már angolul a 3. részt. Bevallom én az eredeti nyelv híve vagyok, mert sajnos néha sokat torzít a fordítás, még akkor is, ha a fordító csodálatos munkát végez :)
   Egyébként pedig tényleg nagyon izgalmas sorozat :)

   Törlés
 2. Nem tudjátok mikor jelenik meg magyarul??? Év vége fele? (2013.xxxx)
  Nagyon szeretném eredeti nyelven olvasni, de eddig más nyelvet tanultam, most kezdtem bele az angolba, így nehézkes lenne! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kiadó még nem nyilatkozott, még megközelítőleg sem mondott időpontot, de én személy szerint vagy a Könyvhétre vagy őszre tippelném.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.