figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. június 7., csütörtök

Vegyes felvágott (3)

Külföldön könyvdömping van, ugyanis sorra jönnek a frissebbnél frissebb borítók és könyves hírmorzsák. Még meg sem száradt a tegnapi posztomon a virtuális tinta, már itt egy újabb szépség,amit gyanítom nagyon - nagyon sokan vártok már.
A Csitt, csitt 4. részének, a Finale-nak a borítója. Abszolút illik az előző háromhoz, és a könyvespolc ékes dísze lesz.


4 megjegyzés:

 1. most fejeztem be a 2. részt, de nagyon várom már a harmadikat, magyarul. angolul már olvasták páran, de jobban szeretem magyarul, úgy biztos mindent úgy látok, mint az író(fordító).
  az egyik kedvencem lett a Csitt, csitt:) elképesztő, milyen jól ír Becca.a feszültség végig ott van a levegőben, de mégis olyan furcsán, bizsergetően ijesztő és romantikus egyszerre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is olvastam már angolul a 3. részt. Bevallom én az eredeti nyelv híve vagyok, mert sajnos néha sokat torzít a fordítás, még akkor is, ha a fordító csodálatos munkát végez :)
   Egyébként pedig tényleg nagyon izgalmas sorozat :)

   Törlés
 2. Nem tudjátok mikor jelenik meg magyarul??? Év vége fele? (2013.xxxx)
  Nagyon szeretném eredeti nyelven olvasni, de eddig más nyelvet tanultam, most kezdtem bele az angolba, így nehézkes lenne! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kiadó még nem nyilatkozott, még megközelítőleg sem mondott időpontot, de én személy szerint vagy a Könyvhétre vagy őszre tippelném.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)