Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (4)

Itt az újabb hírmorzsák ideje. Hoztam nektek egy címleleplezést, két borítót és sok - sok megjelenést.
De nem is szaporítom tovább a szót.Richelle Mead bejelentette, hogy a Bloodlines (Vérvonalak) sorozat harmadik részének a címe The Indigo Spell lesz .Bár még csak most olvasom a The Golden Lilyt, de már a következő részre vágyom, hiszen Adrianból sosem elég. Alább az ideiglenes borító látható rajta a megjelenési dátummal.Aztán van itt nekünk egy újabb borítónk. Azt hiszem pont az előző vegyes felvágottas bejegyzésemben említettem, hogy Cynthia Hand elárulta sorozata harmadik részének címét, a Boundless-t. Most pedig a borítót is megmutatta a blogján, bár a megjelenés még igencsak messze van, de addig is lehet benne gyönyörködni.És végül de nem utolsósorban, YA és felnőtt regényekben tobzódunk majd ősszel. Annyi őszi megjelenés látott napvilágot a napokban, hogy csak kapkodtam a fejem.
Itt egy lista a teljesség igénye nélkül (és főképp az engem érdeklő/általam már olvasott könyvekről ):

Luca di Fulvio: Álmok bandája                2012. szeptember 28.
Cynthia Hand: Angyalfény                       2012. szeptember 18.    
(vélemény)
Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény            2012. szeptember 18.    
(vélemény)
Alice Hoffman: Galambok Őrizői             2012. október 18.
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás     2012. szeptember 28.
Jay Asher, Carolyn Mackler: Kezünkben a jövőnk   2012. szeptember 18.
Amy Kathleen Ryan: Ragyogás                 2012. október 18.
Jennifer E. Smith: Vajon létezik - e szerelem első látásra? 2012. szeptember 18. 
(vélemény)
Lauren Kate: Passion                               2012. november
Cat Clarke : Entangled                             2012. november
Simone Elkeles: Rules of Attraction          2012. november   
(vélemény)
Cat Patrick: Forgotten                             2012. november
Becca Fiztpatrick: Silence                        2012. november   
(vélemény)
Cassandra Clare: The Clockwork Prince   2012. november

Azt hiszem, egyenlőre ennyi, de így is bőségesen lesz mit olvasni, csak bírja az ember pénztárcája... :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo