Ugrás a fő tartalomra

Mi kerül a fa alá?

Gondoltam 2 könyv jellemzése között a közelgő karácsony apropójából feldobok egy kérdést, amire kíváncsian várom a válaszaitokat.Valószínűleg sokan kérnek/szeretnének könyvet karácsonyra a Jézuskától :) (Már csak abból kiindulva, hogy elég sokan olvasnak  megszállottan, mint én, és mi lenne megfelelőbb alkalom, hogy könyvhöz jusson az ember, ha nem a karácsony) Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen olvasmányt szeretne leginkább a karácsonyfa alatt látni? :)
Lehet nyilatkozni. Csak bátran! :)
 Utólag jutott eszembe, hogy milyen egy kis dög vagyok. Én itt kérdezgetek, a saját választásomat meg nem írom le. De most akkor korrigálok.
100%, hogy a fa alatt találom majd Sarah Ockler: Twenty boys summer c. könyvét. És majd "nagyon" meglepődök, mintha nem tudtam volna róla.:) A többi könyv viszont tényleg meglepi lesz , de mindenképpen olyanok, amik szerepelnek a listámon.:)

Megjegyzések

 1. Nekem van egy könyves listám, amiről anyu és az öcsém választani szokott. Így bár tudom, hogy könyvet vesznek, mégis van meglepetés, mert azt nem árulják el, hogy a sok közül melyiket fogom megkapni.
  Mondjuk azt tudom, hogy Kate Furnivall A vörös sál című könyve ott lesz a fa alatt - anyu nem volt elég ügyes a választásban, segíteni kellett neki. ;)

  VálaszTörlés
 2. Úgy látom a lista nem csak nálam bevált dolog.:) Nálunk is így van. Kiadom a listát,az érintettek arról válogatnak.
  Egy könyvről már én is tudom,hogy ott lesz a fa alatt, de csak azért mert nekem kellett megrendelnem külföldről.
  De amint megérkezett, anyu el is tette azonnal, nehogy kísértésbe essek... :)
  A vörös sállal már én is szemeztem, esélyes, hogy felkerül a listára.:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo