Ugrás a fő tartalomra

Mi kerül a fa alá?

Gondoltam 2 könyv jellemzése között a közelgő karácsony apropójából feldobok egy kérdést, amire kíváncsian várom a válaszaitokat.Valószínűleg sokan kérnek/szeretnének könyvet karácsonyra a Jézuskától :) (Már csak abból kiindulva, hogy elég sokan olvasnak  megszállottan, mint én, és mi lenne megfelelőbb alkalom, hogy könyvhöz jusson az ember, ha nem a karácsony) Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen olvasmányt szeretne leginkább a karácsonyfa alatt látni? :)
Lehet nyilatkozni. Csak bátran! :)
 Utólag jutott eszembe, hogy milyen egy kis dög vagyok. Én itt kérdezgetek, a saját választásomat meg nem írom le. De most akkor korrigálok.
100%, hogy a fa alatt találom majd Sarah Ockler: Twenty boys summer c. könyvét. És majd "nagyon" meglepődök, mintha nem tudtam volna róla.:) A többi könyv viszont tényleg meglepi lesz , de mindenképpen olyanok, amik szerepelnek a listámon.:)

Megjegyzések

 1. Nekem van egy könyves listám, amiről anyu és az öcsém választani szokott. Így bár tudom, hogy könyvet vesznek, mégis van meglepetés, mert azt nem árulják el, hogy a sok közül melyiket fogom megkapni.
  Mondjuk azt tudom, hogy Kate Furnivall A vörös sál című könyve ott lesz a fa alatt - anyu nem volt elég ügyes a választásban, segíteni kellett neki. ;)

  VálaszTörlés
 2. Úgy látom a lista nem csak nálam bevált dolog.:) Nálunk is így van. Kiadom a listát,az érintettek arról válogatnak.
  Egy könyvről már én is tudom,hogy ott lesz a fa alatt, de csak azért mert nekem kellett megrendelnem külföldről.
  De amint megérkezett, anyu el is tette azonnal, nehogy kísértésbe essek... :)
  A vörös sállal már én is szemeztem, esélyes, hogy felkerül a listára.:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.