Ugrás a fő tartalomra

Egy kis kíváncsiskodás...

Ha már a múltkor megérdeklődtem, hogy ki mit szeretne karácsonyra, most így az ünnepek lecsengése után az érdekelne, hogy ki milyen könyveket kapott végül? Megkaptátok-e azt, amire nagyon-nagyon áhítoztatok? :)

Részemről én azt mondhatom, hogy megkaptam azokat, amiket szerettem volna, bár szó se róla, hogy van még egy jó pár könyv, amit szeretnék. :)

Egyébként én ezekkel lettem gazdagabb:
Sarah Ockler: Twenty Boy Summer
Niki Burnham: Sticky Fingers
Jane Austen: Értelem és érzelem
Lesley Pearse: Emlékek
Lesley Pearse: Hit
Lesley Pearse: Utazók

Nem panaszkodom:) Szóval elő a farbával. Ti mit kaptatok?

Megjegyzések

 1. 2009-ben "csak" 3 könyvet kaptam karácsonyra, mivel olyan sok van, amit még nem sikerült elolvasnom. ;)

  Kate Furnivall: A vörös sál
  Carole Matthews: A Csokoládéimádók Klubja
  Carole Matthews: Csokoládéimádók diétája

  A Furnivall könyvet a listámról választották, míg a másik kettővel egyik barátnőm lepett meg.

  VálaszTörlés
 2. Nyugi, ezzel nem vagy egyedül. Nekem is tele a könyvespolcom a még olvasatlan könyvekkel. :) De muszáj megvennem azonnal, ha meglátok egyet, mert félő, hogy később nem lesz. Most a J.R. Ward könyvekkel jártam így...
  A csokoládéimádók diétája nekem is megvan, de előbb meg szeretném venni az első részt is, a Csokoládéimádók Klubját, és egyszerre kiolvasni a kettőt. A második résszel kezdeni nem biztos, hogy jó ötlet :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo