figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. április 26., vasárnap

Könyvfesztiválon jártam, sok szép könyvet láttam...

... és néhányat haza is hoztam magammal a sok élmény és emlék mellett.A nap már jól kezdődött, mert Abstractelfet sikerült a pályaudvaron 1 percen belül megtalálnom, ami mondhatni simán rekordnak számít, tekintve, hogy rólunk van szó.Aztán bevettük a Millenárist, hova emlékezetből, eltévedés nélkül, a Széll Kálmán téri felfordulást kerülgetve simán elértünk. 
Azt, hogy mi, mi után következett , kizárt dolog, hogy időrendi sorrendben fel tudom idézni, úgyhogy meg sem próbálkozom vele, csak egy ilyen zanzásított verziót tudok nyújtani. 

Meglátogattuk azokat a standokat, amiket már előre tudtunk, hogy meg kell, mert az áhított könyveket be kellett szerezni. Aztán voltunk dedikáláson is, nem is egyen, és mindegyik tök jó hangulatban telt. Ismerősökkel most nem nagyon sikerült találkozni, valahogy elkerültük egymást a legtöbb emberrel, de azért voltak olyan rég nem látott személyek, akikkel jó volt hosszú idő után újra beszélni egy kicsit, a kiadók képviselői közül is. (A Főnix Könyvműhely és Fumax standján "dolgozók" előtt pedig külön le a kalappal, amilyen hősiesen és mosolyogva viseltek minket napjában többször is.)

Mikor már nem bírta a lábunk, a fűben leheveredtünk, számot vetettünk, hogy mindenkinek megvan - e minden könyve, volt néhány könyv, ami némi segédlettel egy pár percig elkallódott egy új gazdához, de aztán visszatalált eredeti tulajdonosához.

Ettünk nagyon fincsi fagyit is, ami kimondottan jól esett a majdhogynem nyári melegben. Mikor mindenünk megvolt, mindet megvettünk, amit csak lehetett (és amire a pénzünk futotta), fáradtan, de diadalittasan hazaindultunk a zsákmánnyal, miközben a piros lámpánál nagy örömmel vettük észre a Parlamentet. (Gigi, egyébként a Horrorstör könyvjelző a tiéd!)Az igazi meglepetés azonban itthon várt, amikor közelebbről is szemügyre vettem a beszerzett könyveket. Meglepődve, de annál nagyobb örömmel konstatáltam, hogy mind a Gyönyörű tévedésen mind a Boldogító lélegzeten is szerepel egy - egy általam írt ajánló a blogom neve alatt. El nem tudjátok képzelni mekkora boldogság ez!  Köszönet a Maxim kiadónak, amiért felkerülhettem 2 könyvükre is!


Szóval összességében ezt a napot is nagyon - nagyon sikeresnek nyilvánítom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)