figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. április 1., szerda

Megjelenő szépségek (35) - április

Megérkezett április. Már csak 2 hónap és itt a nyár, bár az időjárás nem éppen ezt jelzi. Sebaj, a naptárt nem lehet átvágni, ráadásul az óraátállítás következtében este már tovább van világos, tehát tovább lehet olvasni.

Az április egyébként egyértelműen a kisebb, kevésbé ismert (ám ettől nem rosszabb) megjelenéseké és az önálló köteteké, legalábbis az én listámon. Mindössze egyetlen egy folytatás van a könyvek közt a többi önálló regény. Ilyen is régen volt.


Courtney Summers: All the Rage Az írónőtől már olvastam régebben, igaz az a könyve teljesen más témában íródott. Jelen regény thriller, amely műfajjal még csak most ismerkedem, de reménykedem benne, hogy nem lesz rossz.
Megjelenés: április 14.

Jessi Kirby: Things We Know by Heart Érdekes történet, kicsit hasonlít a Vissza hozzád c. Sparks regényhez, de csak egy hangyányit. Meglátjuk, milyen élményeket hagy maga után. Az írónő eddig általam olvasott könyve nem okozott csalódást, reméljük ez sem fog.
Megjelenés: április 21.

Amy Reed: Invincible  Érdekes. Nagyon érdekes. Egy Csillagainkban a hibához nagyon hasonló sztori, de ha az ember megnézi a szerzőt, mindjárt másképp szemléli a dolgokat. Amy Reed nem az a típus, aki elcukrozza a történeteit, sőt... Apait, anyait belead, ha reális ábrázolásról van szó. Az előzetes vélemények alapján ez sem lesz egy rózsaszín romantikus sztori, eléggé lehúzták az értékelők, de tekintve, hogy ez már legalább a 4. könyvem lesz az írónőtől, nagyjából tudom, mire számíthatok.
Megjelenés: április 28.Tammara Webber: Sweet A hónap egyetlen sorozat folytatása. Igaz, még a 2. rész, amit karácsonyra kaptam/vettem is a polcomon pihen, de előbb - utóbb sort kerítek rá, ahogy az lenni szokott.
Megjelenés: április 27.

Katie Cotugno: 99 days A borítója mellett a fülszöveg keltette fel a figyelmemet. Valahogy ezek a különleges szerkezetű regények mindig felpiszkálják a fantáziámat, remélem nem ok nélkül. Főleg, hogy mostanában hadilábon állok a ya regényekkel, főleg a romantikusokkal.
Megjelenés: április 21.

2 megjegyzés:

  1. Nekem épp csak a duplája van már megint... aaaaaa, nem fair ez, azt mondom! :))

    VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)