figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. április 30., szerda

Offoljunk, avagy mik a tervek a hosszú hétvégére?

Jelenleg zsibbad az agyam, még akkor is, ha ez fizikailag lehetetlen és belül, gonosz kis manók azzal foglalatoskodnak, hogy veszettül ritmusosan kalapálnak, amitől a szemeim erőteljesen fontolgatják, hogy kiesnek a helyükről a fájdalomtól.
Azonban holmi kalapáló manók (akik egyébként iszonyatos fejfájásnak álcázzák magukat), nem fogják elszúrni az egész hosszú hétvégémet. 
Nagyon optimista vagyok, így azt tervezem, hogy nagyon - nagyon sok időt fogok a szabad levegőn tölteni, ennek nagy részében pedig olvasással foglalatoskodom majd, még akkor is, ha tornádók hada áll majd az utamba (ne álljon, de na..., értitek). Egyszóval eltántoríthatatlan vagyok/leszek.

És, hogy mit tervezek olvasni?


Először is be szeretném fejezni az aktuális olvasmányomat, Kat Zhangtől a What's Left of Me-t, amit eddig nagyon tetszik, és örülök, hogy hallgattam Absztraktra az elolvasása kapcsán. Fogalmam sincs, hogy vajon, miként fog végződni a történet, és van egy páros is, akinek nagyon drukkolok a némileg boldog jövő elérése érdekében, ami persze nem valószínű, hogy valóra válik, tekintve, hogy disztópiáról beszélünk, és ez a műfaj nem a boldogságbuborékokról híres.

Azután Amy Reed-től a Crazy következik majd, ami kölcsönben van nálam Gigitől és utána passzolom tovább Absztraktnak.
Az írónő könyveiben eddig egyébként nem csalódtam, remélem, most sem fogok.

Ha ez is megvan akkor következik a frissen beszerzett Rage Jackie Morse Kesslertől, ami a Riders of the Apocalypse sorozat 2.  kötete. Vagy, ha anya közben befejezi Jodi Picoult Törékeny című regényét, ami kölcsönben van nálunk, akkor az  lesz a soros.

Azonban, ahogy magamat ismerem, örülhetek, ha befejezem a Zhang regényt és elkezdem a Crazy-t, de attól még tervezni lehet, nem?

Ti mit fogtok olvasni a négy napban?

2 megjegyzés:

 1. Én nem vagyok olyan optimista, mint Te a hétvégi olvasmányaimat illetően:)... egyetlen könyvvel tervezek csak - Kathryn Stockett-től a The Help van épp porondom. (Amit egyébként imádok, és csak ajánlani tudok!!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, de örülök, hogy írtál, rég hallottam felőled! :)
   Egyébként csak a tervezést tekintve vagyok optimista, a megvalósítás egészen más kérdés. :))
   A The Helpet ismerem, igaz, csak a film verziót láttam, de azt nagyon szerettem, így egyszer majd szeretnék sort keríteni a könyv verzióra is.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)