figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. április 1., kedd

Megjelenő szépségek (23) - április

Közeledik a nyári szünet, észrevettétek? Igaz, még itt van közben a Húsvét, a tavaszi szünet, meg május elseje, de akkor is közeleg!
Látszólag a kiadók is felébredtek téli szendergésükből és belelendültek a tavaszi zsongásba. Lássuk, milyen érdekességeket hoz nekünk a nyuszi!


Az írónő másik két könyve után már tudom mire számíthatok. Ha kellemes, romantikus kikapcsolódásra vágyom, Smith könyvei a tökéletes választások közé esnek. Ráadásul mindig tartogat valami mondanivalót is a regény, ami külön plusz pont. Nagyon várom a legújabb történetét.
Megjelenés: április 15.Végre elérkezett az idő, megjelenik végre az írónő általam olyannyira várt új YA története. Ő az egyike azoknak az íróknak akik több műfajban is megállják a helyüket, de valahogy a YA történetei állnak hozzám a legközelebb (bár a Bitten nagyon vetekszik vele), ezért is vagyok annyira kíváncsi rá.
Megjelenés: április 8.

Ó, a másik nagyon - nagyon várt regény, bár valószínűleg majd csak a magyar megjelenéskor (remélem a kiadó összekapja magát és ez nem évek múlva lesz) fogom olvasni, de megnyugtató és örömteli a tudat, hogy már megjelent a mai nap folyamán. (És ez nem áprilisi tréfa!!! - bár valljuk be Wardnak meg a kiadójának van humorérzéke, hogy bolondok napjára tette a megjelenést)
Megjelenés: április 1.A fülszövege volt az, ami igazán felkeltette az érdeklődésemet. Nem tűnik annyira szokványos történetnek, aztán majd meglátjuk valójában milyen, de nagyon bizakodó vagyok.
Megjelenés: április 22.

Aztán van itt még három, ami  talán kategóriás könyv:
Jessica Wood: Forever Broken  Megjelenés: április

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)