figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. április 8., kedd

Vegyes felvágott (38)


A mostani könyves hírek valahogy mindig mozisba fordulnak, tekintve, hogy nagyon sok kerül filmvászonra hosszabb - rövidebb várakozás után.

Ez alkalommal sem lesz ez másképp, hiszen 2 regény filmváltozatáról hoztam híreket.

Az egyik a nem olyan rég bemutatott A beavatott című filmmel kapcsolatos. A könyveket ugyan még nem olvastam (de már itthon vannak, csak drága jó anyukám lenyúlta őket olvasás céljából), sőt még a filmet sem láttam (már be van ütemezve), de be vagyok zsongva, mert jónak ígérkezik, és nagyon pozitív visszajelzéseket kapott. Nem csak nálunk övezte nagy zsongás és siker, hanem szinte világszerte, ezért gyakorlatilag azonnal berendelték a második rész, A lázadó megfilmesítését is, ami előzetes tervek szerint 2015 márciusában kerül a mozikba. A stúdió abból sem csinált titkot, hogy a 3. részt is tervezik megfilmesíteni, ami terveik szerint a második rész után egy évvel, 2016 márciusában látna napvilágot.

A második részt egyébként májusban kezdik el forgatni.

Forrás: http://goo.gl/KXWVeh

A másik hír az egyik, na jó, két szívem csücskével kapcsolatos. Az egyik szívem csücske Lucy Christopher Stolen című könyve, amit szintén filmvászonra visznek hamarosan. Nem egy mindennapi történet, éppen ezért örültem az adaptálásnak.
Az írónő a napokban tette közzé, hogy meg is van az egyik főszereplő, aki Ty-t alakítja majd. Ez a valaki pedig nem más, mint a másik szívem csücske, Ryan Kwanten, akit legfőképpen a True Blood című filmsorozatból ismerhetünk. Ott ő játszotta Jason Stackhouse-t. Íme a bizonyíték az írónő twitteréről:


Ti várjátok már valamelyik filmet a kettő közül?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)