figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. július 1., vasárnap

Nyálcsorgatás (3) - Július

Ismét itt a hónap vége és ismét itt az ideje kitekinteni a következő havi finomságokra, amiből ismételten lesz egy pár.1) Jennifer Echols: Such a Rush  Az írónő könyvei nagyon régóta a várólistámon vannak, hallottam róluk hideget, meleget, de valahogy a fülszövegek alapján jó a megérzésem, és az motoszkál bennem, hogy imádni fogom. Mivel most jön ki az új könyve, itt a remek alkalom, hogy megnézzük jó volt - e a megérzésem.
Megjelenés: július 10.

2) Katie McGarry: Pushing the Limits Azt hiszem itt nem is kell semmit mondanom, elég csak annyit, hogy a két főszereplő a jó, de lelkileg sérült lány és a rossz fiú. Elsőre a Perfect Chemistry ugrott be, úgyhogy rossz már nem nagyon lehet.
Megjelnés: július 31.

3) Lauren Barnholdt: The Thing About the Truth Ettől az írónőtől már jó pár könyvet olvastam, mind kellemes olvasmány volt, sőt a Two Way Street nagy kedvenc könyvem azóta is.Reményeim szerint ez a könyv is legalább olyan kellemes szórakozást nyújt majd, mint az eddigi művei.
Megjelenés: július 10.

4) Kelley Armstrong: Thirteen A Woman of the Otherworls széria legújabb, és ha jól emlékszem utolsó kötete. Igaz, hogy a sorozatból még csak az első részt olvastam, de abba bele voltam szerelmesedve, úgyhogy tuti, hogy előbb - utóbb ez is a kezembe kerül majd.
Megjelenés: július 26.

5) Jeannine Garsee: The Unquiet Érdekes , komoly fülszöveg, és szépséges borító. Kicsit olyan Mara Dyer feelinges, és az már jóóóó.
Megjelenés: július 17.

6) Jennifer Brown: Perfect Escape Az írónő Hate List című könyvét olvastam, az tetszett, és ő is szeret komoly témákhoz nyúlni, amit imádok. Erre tökéletes példa ez az új könyve, nem véletlen, hogy felkerült a radaromra.
Megjelenés: július 10.

7) Rebecca A. Rogers: Last Summer Ahogy elolvastam a fülszöveget, rájöttem, hogy ez bizony olyan, mint az Easy csak egy kis nyárra megspékelve, ami strandra (vagy a kertbe) tökéletes olvasmány lesz. Ha olyan jó is, mint az Easy, akkor már elégedett leszek.
Megjelenés: július 20.

8) Lurlene McDaniel: Red Heart Tattoo: Elsőként a borító fogott meg, aztán jött a tartalom. És akkor már tudtam, hogy ez nekem kell, bármi áron.
Megjelenés: július 24.

A talán kupac pedig a következő könyvekből áll össze:
Susan Dennard: Something Strange and Deadly
Justine Larbalestier & Sarah Rees Brennan: Team Human
Tara Altebrando: The Best Night of Your (Pathetic) Life

Hát igen, a listán is látszik, hogy (remélhetőleg átmeneti) fantasy undorban szenvedek, éppen ezért lett a könyvek többsége inkább contemporary. Sebaj, kellenek néha ilyenek is. :)
Viszont büszke vagyok magamra, mert CSAK 2 könyvnél  játszott közre a borító is abban, hogy listára tegyem. Haladok! :)
Ti milyen könyvre vágyakoztok nagyon? Kommentben nyugodtan lehet sorolni, kíváncsi vagyok :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)