figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. július 15., vasárnap

Vegyes felvágott (5)

Bizonyára már sokan látták azt, amit az egyik hírmorzsámként szánok ezen a korántsem napsütéses vasárnapon.


Pár nappal ezelőtt este, egy nagyon jó kis játék (és erőteljes marketing tevékenység) keretében  leleplezték a Clockwork Priccess borítóját. Egyébként maga a játék nagyon izgalmas volt. Minél többször jelent meg twitteren az a bizonyos játékra buzdító üzenet, annál több mozaik tűnt elő a sötét takarásból. Gyakorlatilag apró képkockánként fedték fel a képet és persze nem a közepénél kezdték :P
Mindenesetre izgalmas volt folyamatában nézni a lelepleződést, találgatni, hogy vajon mi és ki lesz a borítón.
Összesen 30.000 tweetet kellett elérni, ami meg is lett nem egészen két óra alatt ez a gyönyörűség:Hogy Cassandra Clare munkásságánál maradjunk a második hírmorzsánál is, kiderült, hogy ki fogja Simont alakítani a City of Bones-ban.
Bár nem ismerem a srácot, de úgy vagyok vele, hogy csak játsszon jól és jóban leszünk :)
Íme a fényképe az úriembernek, akit úgy hívnak, hogy Robert Sheenan:A harmadik hírmorzsa, tényleg csak egy apró morzsa, de én annál jobban örülök neki. A minap Cynthia Hand blogján barangoltam, ahol azt olvastam, hogy épp a Boudless korrigálásával foglalatoskodik, de ami még jobb, új projectbe kezdett. Azaz új könyvet kezdett írni. Információ még nincs róla,se cím, se történet, csak annyi, hogy 80.000 szavas limit van kitűzve neki határként és ebből már megírt 4800-at. Az Angyalsors trilógia fényében nagyon várom már mi lesz majd ez az új történet.6 megjegyzés:

 1. Arról biztosíthatlak, hogy Robert Sheehan NAGYON jó színész :D Szerintem zseniális volt, amit a Misfitsben művelt :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez esetben nagyon jóban leszünk :D:D
   De tényleg, örülök, ha valaki olyat választanak, aki tud is játszani xD

   Törlés
 2. Robert Sheehan.. aww!!! Miatta kezdtem el nézni a Misfits-et... annyira imádom! :) Nagyon-nagyon jó lesz, Nancykém! :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. OKé.:) Már te vagy a második, aki ezt írja, úgyhogy az aggodalmam kezd elszállni. :D

   Törlés
 3. Nem is tudtam hogy megfilmesítik a könyvet..Pedig a kedvenc sorozatom..:)Nagyon örülök neki! :D

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)