Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (37) - június

Már csak 1 hét, és hivatalosan is kitör a vakációóóó (már akinek..., én spec. nem tartozom a szerencsések közé).
A nyüzsis május után úgy gondoltam, hogy a június eleje már kevésbé lesz mozgalmas és túlzsúfolt. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ennek rendje módja szerint el is csúsztam a dolgaimmal, ezért is van az, hogy csak most jövök a júniusi megjelenésekkel.

Annak ellenére, hogy most már remélhetőleg ténylegesen egy hangyányit több időm lesz az egyik legkedveltebb teendőmmel, az olvasással foglalkozni, nem sok könyv került a kalapba ebben a hónapban. Igazán azonban nem bánom, mert így legalább haladok az előre kiűzött célokkal is.


Anna Banks: Joyride: Az újdonságok között akadt meg rajta a szemem. Ilyen borítóval, hogy is futhattam volna át rajta.  Azonnal  listára is tettem, annak ellenére, hogy mostanában a sima, romantikus ya-k nem igazán kötnek le. Nagyon remélem, hogy nem kell csalódnom.

Megjelenés: június 2.

Trish Doller: The Devil You Know Ez a regény 2 okból került fel a listára. Egyrészt az eddigi próbálkozásaim a ya thriller műfaj képviselőivel jól sültek el, így igencsak bizakodó vagyok. A másik, hogy volt szerencsém már olvasni az írónőtől (igaz, más témában), és nem egy rossz emlék ez sem. Egyedül a borítójával nem vagyok kibékülve.
Megjelenés: június 2.

C.J. Daugherty: Endgame A várva várt befejezés. Aki régóta olvassa a blogot, tuti, hogy összefutott már ezzel a sorozattal valamikor. Elérkeztük az utolsó részéhez, amit mondanom sem kell, hogy mennyire várok. Valószínűleg pont ezért csúszik a megjelenése a brit kiadásnak. Tipikus. Valahogy sikerült rossz fülszöveget nyomtatni a hátoldalra, ezért kellett elhalasztani a megjelenést. Remélem, azért ebben a hónapban még kézbe foghatom...
Megjelenés: ???


Ennyi hát a júniusi felhozatal, de nem csüggedek, így sem maradok olvasnivaló nélkül...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)