figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. augusztus 3., szombat

Megjelenő szépségek (16) - augusztus

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, de nézzük a jó oldalát, már csak egy hónapnyi hőgutát kell elviselni, az ősziek örülhetnek, mert közeleg a szülinapjuk, jön a borfesztiválok időszaka és még van egy hónap, hogy lazítsanak azok, akik a nyári szünetüket töltik.
És hogy ez idő alatt se unatkozzunk, meghoztam az augusztusi friss, ropogós megjelenéseket, hogy legyen miből mazsolázni. Lássuk hát!1) Jessica Sorensen: The Redemption of Callie and Kayden  Beleszerettem az első részbe, ami hatalmas függővéggel zárult, úgyhogy érthető, hogy nagyon várom a folytatást. Igaz, már elvileg megjelent, mert előrehozták pár nappal a megjelenést, de azért nekem az eredeti dátum szerint ebbe a kupacba került. És megint csak jól sikerült a borító. Nincs rajta semmi különleges, de mégis...

Megjelenés: július 30.

2) Melody Grace: Unafraid Ismét egy folytatás, bár nem hagyományos értelemben. Nem Emerson és Juliet története folytatódik, hanem Emerson húga áll a regény középpontjában. Kíváncsi leszek ebből mit hoz ki az írónő.
Megjelenés: augusztus 27.

3) Sarah Alderson: The Sound Izgalmasnak tűnik, igazából a borító miatt néztem utána, de megtetszett a leírása is, úgyhogy kap egy esélyt.
Megjelenés: augusztus 1.


4) Kelley Armstrong: Omens Azt hiszem, itt elég ha megnézzük a szerzőt. Nekem az ő neve garancia és éppen azért nagyon kíváncsi vagyok az új sorozatára. New Adult korú a főszereplő, de nem gondolom, hogy Armstrong olyan jellegű regényt írt volna, mint a legtöbb műfajbeli könyv. Fülszöveg alapján egy kis paranormális, meg gyilkosságok... hmmm, szóval minden finomság, ami egy jó Armstrong könyvhöz kell.

Megjelenés: augusztus 20.

5) Matthew Quick: Forgive Me, Leonard Peacock Iskolai lövöldözés a téma, ami a másik gyengém könyvek terén, arról nem is beszélve, hogy ő írta a Silver Linings Playbookot is (nézzétek el nekem, fogalmam nincs, hogy magyarul milyen címen jelent meg), úgyhogy ez sem lehet rossz. Valamit tud a pasi, az biztos.
Megjelenés: augusztus 13.

Ennyi lenne erre a hónapra. Élvezzétek a nyári szünet utolsó harmadát, jó olvasást mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)