Ugrás a fő tartalomra

Lefogyott a várólista

Egészen pontosan 12 könyvvel lett "soványabb", hiszen sikerült a Várólista csökkentős kihívást teljesítenem, és meg kell mondjam, nagyon jó érzés.
Azt, hogy mely könyvekkel neveztem és végül melyek kerültek elolvasásra, azt ezen a linken lehet megtekinteni, ha valakit érdekel. 
Igazándiból 3 volt, ami  csalódást okozott, mégpedig L.J. Smith Secret Circle könyvei és a Beautiful Creatures, amibe immár másodszorra és végleg beletört a bicskám, úgyhogy fájó szívvel, de annál szilárdabb elhatározással rejtettem el a könyvespolcom egyik hátsó zugában.
A sikeren felbuzdulva természetesen jelentkeztem a 2013-as Várólistacsökkentésre is, mert, aki egyszer rákap az ízére.... ;)
A jövő évi kiszemeltjeimről már írtam is egy bejegyzést.
Remélem, hogy ismételten sikerrel veszem majd a kihívást. Akinek van kedve, az még dec. 31-ig jelentkezhet nyugodtan.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.