figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. december 22., szombat

Célegyenesben....

Bizony, már a finisében vagyunk a karácsonyi hajrának. Gondolom mindenki ezerrel rohangál az utolsó ajándékokért, veszettül csomagoltok, serénykedtek a konyhában, takarítotok, hogy minden tökéletes legyen az ünnepre. Nálam sincs ez másképp, ma a takarításnak szenteltem a napomat, holnap pedig a konyhát veszem majd birtokba.
Ezen teendőim mellett nem tudom mikor fogok gép mellé jutni, főleg, hogy valószínűleg mire időm lenne rá, addigra rongybabaként fogok összeomlani a fáradtságtól. Így szeretném megragadni az alkalmat és minden egyes kedves olvasómnak

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!


Kívánom, hogy mindenkinek hozzon a Jézuska olyan sok könyvet, hogy ne is férjen be a fa alá. ;) Aztán majd jöhetnek a beszámolók, írjátok meg nyugodtan, hogy ki mit kapott, mert én már csak ilyen kíváncsi vagyok és tudni szeretném :)
1 megjegyzés:

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)