Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (8) - december

Ha hónap eleje, akkor megjelenések.
December egy kicsit pang ilyen szempontból nálam. Nem sok könyv jelenik meg, amit olyan nagyon akarok, mindösszesen négy.
Így talán lesz esélyem el is olvasni őket, bár én már inkább nem tervezek olvasmányokat, mert úgyis mindig mást olvasok...
Na, de lássuk azt a négyet, amit kinéztem magamnak decemberre.1) Emily Mckay: The Farm Nem is tudom, mi fogott meg benne. A fülszöveg alapján is érdekesnek tűnik, meg hozzájön ez a borongós hangulatot sejtető borító is. Meglátjuk milyen lesz.
Megjelenés: december 4. 


2) Molly McAdams: From Ashes Az írónő előző könyvére is szemet vetettem, de jó szokásomhoz híven még nem tudtam azt sem elolvasni. Ezt természetesen nem tántorított el attól, hogy ezt is listára tegyem. Egyszer majd csak eljutok addig :)
Megjelenés: december 11.

3) Abbi Glines: Fallen Too Far Megtetszett a fülszöveg meg a borító még akkor is, ha kicsit mindkettő elcsépelt. Ez van, aztán lehet, hogy olyan überszuper könyv lesz, hogy nem bírok majd elszakadni tőle.
Nem hallottam rosszat az írónő könyveiről, annak ellenére, hogy magánkiadós.
Megjelenés: december 16.

4) Cynthia Hand: Radiant Bevallom, ez egy kicsit kakukktojás a decemberi megjelenések közül, mert ez nem önálló könyv, hanem kiegészítő kötet. Azonban mivel imádom az Angyalsorsot, nem kérdés, hogy ezt is elolvasom.
Megjelenés: december 4.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo