figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. december 6., csütörtök

Vegyes felvágott (12)

Nézelődtem este a külföldi könyves (meg nem könyves) oldalakon, és mi jött velem szembe az Entertainment Weekly oldalán?
Nem, nem a Mikulás. Bár a dátumot tekintve azt hiszem ez a válasz kézenfekvő lett volna, de nem az ősz szakállú öreg fickóval meg a rénszarvasokkal találkoztam, hanem egy olyan hírrel, amit akár be is tudhatunk az ő "ajándékának".
Az egyik nagy guilty pleasure könyvemből vagyis inkább könyvsorozatomból fim lesz, még pedig a Becca Fitzpatrik Hush, Hush sorozatából!
Az írónő eddig igencsak ellenállt a mozifilm gondolatának, sejtelmem sincs, hogy miért, most viszont megadta magát és eladta a filmes jogokat.
Itt jön a kérdés, hogy ki lesz Patch és Nora? Becca  Steven Strait-et szerette volna az angyalnak, ami magunk között szólva szerintem baromi jó  választás:
De valamiért ez nehézségekbe ütközik. Kár érte. Szívesen elnézegettem volna a vásznon A Tesvériség című filmből ismerhető szépfiút.
Nora szerepére Emmy Rossum volt az írónő jelöltje, akit a Holnapután című filmből ismerhetünk.
És hogy ki lesz valójában? Azt még korai megmondani. A castingot még nem hirdették meg, így felesleges találgatásokba bocsátkozni.
A forgatás 2013 őszén már meg is kezdődhet.
Örülünk vagy örülünk?

1 megjegyzés:

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)