Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (12)

Nézelődtem este a külföldi könyves (meg nem könyves) oldalakon, és mi jött velem szembe az Entertainment Weekly oldalán?
Nem, nem a Mikulás. Bár a dátumot tekintve azt hiszem ez a válasz kézenfekvő lett volna, de nem az ősz szakállú öreg fickóval meg a rénszarvasokkal találkoztam, hanem egy olyan hírrel, amit akár be is tudhatunk az ő "ajándékának".
Az egyik nagy guilty pleasure könyvemből vagyis inkább könyvsorozatomból fim lesz, még pedig a Becca Fitzpatrik Hush, Hush sorozatából!
Az írónő eddig igencsak ellenállt a mozifilm gondolatának, sejtelmem sincs, hogy miért, most viszont megadta magát és eladta a filmes jogokat.
Itt jön a kérdés, hogy ki lesz Patch és Nora? Becca  Steven Strait-et szerette volna az angyalnak, ami magunk között szólva szerintem baromi jó  választás:
De valamiért ez nehézségekbe ütközik. Kár érte. Szívesen elnézegettem volna a vásznon A Tesvériség című filmből ismerhető szépfiút.
Nora szerepére Emmy Rossum volt az írónő jelöltje, akit a Holnapután című filmből ismerhetünk.
És hogy ki lesz valójában? Azt még korai megmondani. A castingot még nem hirdették meg, így felesleges találgatásokba bocsátkozni.
A forgatás 2013 őszén már meg is kezdődhet.
Örülünk vagy örülünk?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo