Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (13)

A karácsonyi hajrában jó pár hír látott napvilágot, ami kedvenc, vagy ha nem is kedvenc, de legalább ismertebb könyveinkhez kapcsolódik.


Elsőként A Vámpírakadémiával kapcsolatos, számomra egyik legfontosabb hírt szeretném felétek közvetíteni, mégpedig azt, hogy Adrianunkat végre a vásznon is láthatjuk, ugyanis a méltán nagy népszerűségnek örvendő sorozatból moziflm készül. Természetesen ezerrel elkezdődtek a találgatások, hogy ki fogja majd játszani Rose-t és Lissát, ám érdekesebb ennél, hogy ki kapja majd Dimka szerepét, arról már nem is beszélve, hogy vajon ki lesz a megtestesítője Adriannak, ha esetleg elkészítik a második részt is?
Ti kit szeretnétek a szerepükre? Írjátok meg bátran! 

Amíg kigondoljátok, ki is lenne a legmegfelelőbb, addig beszámolok egy másik adaptációról. Ez pedig nem más, mint a Füst és Csont leánya, amit szintén megfilmesítenek majd a közeljövőben. Bár nem olvastam a könyvet, azért kíváncsian várom a megfilmesített verziót.

A végére pedig a legjobbat hagytam. Gondolom sokan várjátok már Richelle Mead Bloodlines szériájának következő részét, amelynek megjelenéséig még durván 2 hónap (talán egy kicsivel kevesebb) még hátravan. De, hogy addig enyhítse a várakozás pillanatait, Richelle közzétette a The Indigo Spell 2. fejezetét. Jó olvasást hozzá! Állítólag Adrianos fejezet. Én bevallom, még nem olvastam. Türtőztetem magam.. :)

Megjegyzések

 1. Film lesz a Vámpírakadémiából!!!! Yipppiii-yippi-yippi-hullálálá!!! *körbeugrálja örömében a szobát* :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  Ez a nap nagyon jól kezdődik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mikor meghallottam először, valahogy én is így reagáltam. Ez az igazi karácsonyi ajándék, nem? :D

   Törlés
  2. Na igen.:D Most már csak találjanak jó Rose-t és Dmitrit, és akkor nyilvánosan is örömtáncot lejtek. xD

   Törlés
  3. A legkritikusabb része a filmnek a casting. Ott dől el nagyon sok minden.
   Ha jók lesznek, csatlakozom hozzád az örömtánc erejéig xD

   Törlés
 2. én is nagyon örülök, hogy megfilmesítik a Vámpírakadémiát :DD egyik kedvenc könyvsorozatom, és mit ne mondjak az álompasik mércéjén is magasan Adrian viszi nálam a pálmát xd nem tudod, hogy kb. mikorra ígérik a filmet? vagy tudsz esetleg vmi infót róla?
  egy nagyon-nagyon belelkesedett, olvasód ( vagy simán Csillu xd )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, hivatalos információ még nincs a film premierjével kapcsolatosan. Az IMDB-n 2013 van írva, de én ezzel nagyon óvatosan bánnék. Én inkább 2014-et mondanék, de ez is csak találgatás. Ha kiderül valami hivatalos információ, arról azonnal írni fogok.
   Eddig csak annyit lehet tudni, ami biztos, hogy van forgatókönyvíró, producer és rendező. Szóval ez még nagyon a kezdeti stádium. Remélem azért hamarosan kapunk valami használható hírmorzsát :D

   Törlés
 3. van egy olyan sanda gyanúm, hogy tényleg 2014 lesz belőle :/ én szívesen vennék egy jövő decembert, kis karácsonyi ajándék Hollywoodtól xd akkor még egy indok, hogy naponta feljárjak az oldaladra, hogy követhessem az eseményeket :D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo