figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. április 19., szerda

Könyvfesztiváli előzetes

Ez az egyik olyan nagy könyves esemény, amire már évek óta járok, szinte kötelező program, amire természetesen nem egyedül járkálok, hanem jó barátnőmmel. Ez a mi nagy közös éves meetingünk.

Persze nem csak ezért szeretem, hanem mert szinte el tudok veszni a sok szebbnél szebb könyv között. Van valami megnyugattó és gyönyörű a sok frissen nyomott könyvrakás közötti sétálgatásnak. És akkor még a vásárlásról nem is beszéltünk.
Idén sem tervezem magam halálra vásárolni, de azért remélhetőleg néhány szépség landol majd a láthatatlan bevásárló kosaramban.

Jamie McGuire: Gyönyörű pillanatát ugyan már olvastam angolul, de természetesen mivel a sorozat többi része is megvan magyarul, ez sem maradhat ki.

Szeretném beszerezni még Richard Flanagan Keskeny út északra című könyvét is, amiről már nagyon sok jót hallottam, és történelmi regény mivolta ellenére nagyon vonz.

Továbbá szintúgy olvastam már Rain Arlender Y című regényét, de ebookban, viszont akkora kedvencem lett, hogy muszáj magaménak tudnom papír formátumban is. Remélem sikerül majd rábukkannom, bár ez lesz a legnehezebb, tekintve, hogy a kiadót nem látom a listában.

Gondolkozom még A szektán is Nick Cuttertől, amit az Agave hoz el nekünk, de erre még aludnom kell egyet, mert nem vagyok biztos benne, hogy tetszene és nekem való lenne, még akkor sem, ha a fülszövege felcsigázta az érdeklődésem.

Persze, ha ezeken kívül meglátok még valami érdekességet, nem kizárt, hogy hazajön velem, ahogy az lenni szokott. Tavaly a Trónok harcával jártam így. Eszembe sem jutott, aztán ott mégiscsak elcsábultam, amiért a helyszín meg a hangulat nagyban okolható.

Programokra egyébként nem tervezek menni, viszont lesz egy csomó kerekasztal beszélgetés meg ilyesmik, amikről bővebben az esemény honlapján tudtok tájékozódni. Emellett várhatóak még dedikálások is, elég sok.

Az én ajánlásom: Szaszkó Gabriella dedikálása a Maxim könyvkiadónál. 
Nem olvastam még ugyan a könyvet, de sok olyan ember ajánlotta már, akinek bízom az ízlésében és azt mondták, nagyon - nagyon jó lett az írónő első regénye, a Maradj velem.

Találkozzatok az írónővel 2017. április 22-én, szombaton délelőtt 10-12 óra, illetve délután 13-17 óra között a K7-es standnál, rossz idő esetén a B51-es standnál!


Szeretettel várnak mindenkit, úgyhogy ne hagyjátok ki! Még az is lehet, hogy végül én is ott kötök ki. 😉

Könyves forgatagra fel! És jó vásárolgatást mindenkinek, aki ott lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)