Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (43) - december


Igen, elérkezett, megjött a tél első hónapja. Most már tényleg csak a havat várom, de nagyon! Ahogy az decemberben lenni szokott, nincs sok megjelenés, ez kicsit nyugisabb időszak külföldön (az mellékes, hogy itthon pont most van a dömping időszak).


Mindösszesen két aprócska megjelenésről tudok, ami engem érdekel. Fun - fact, hogy az egyik könyv írónőjének előző könyve volt az egyetlen megjelenés tavaly decemberben is.Lia Riley: With Every Breath - Na, az ő könyve volt tavaly az egyetlen decemberi megjelenés. Nem véletlen, hogy az új regénye is bekerült a kalapba. Szeretem, hogy nem ugyanazokon az helyeken játszódnak a történetei, hanem "vándorol" az írónő. Az Off the Map sorozatának első része Ausztráliában játszódott, ez pedig Patagóniában, és egy Skót hegymászó is szerepel benne. Látszik a könyvein, hogy sokat kalandozott ő is, sok helyre eljutott és ez nagyon szimpatikus.
Megjelenés: december 29.

J.R.Ward: Blood Kiss - A hónap és egyben a mai nap legjobb híre Ward új sorozatának első része. Nagyon - nagyon - nagyon várom, hogy elkezdhessem olvasni, hogy enyhítsem hiányérzetemet.
Megjelenés: december 1 (azaz MA!!)

Ennyi lenne a hónapra a kiszemelt könyvek kupaca. Mindenkinek örömteli készülődést kívánok az ünnepekre, a rovat pedig jövőre jelentkezik újra.


Megjegyzések

  1. Most nekem is csak 2 megjelenésem van, Ally Carter: See How They Run és Anna Sheehan: Spinning Thorns. De még millió év, mire kijönnek - főleg a Carter könyv. :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kitartás meghozza gyümölcsét! :)) Egyébként meg tessék örülni neki, hogy kevés az új megjelenés, így legalább nem kínoz annyira a lelkiismeret-furdalás. Az idő meg hidd el, hogy pikk-pakk elszalad, kettőt pislantunk és már január lesz. :'(

      Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo