Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (31) - december

Elérkezett az év egyik kedvenc időszaka, a karácsony. Ez az utolsó hónap csak könyves szempontból mondható nyugalmasnak, egyéb programok szempontjából már nem annyira.
Ennek ellenére remélem mindenkinek hoz a Jézuska majd valami jó kis olvasnivalót. Erre a hónapra sem sok olvasnivalóm van, mármint ami a friss megjelenéseket illeti ( a valós várólistámat inkább hagyjuk...), sőt, kevesebb, mint novemberben, ami egészen pontosan 1 könyvet jelent. Lássuk, mi is ez az egy.
Lia Riley: Inside Out - Nem olyan régen olvastam a sorozat első részét, aminek Upside Down volt a címe. Nem volt életem legjobb könyve, de nem is volt rossz. Azért szeretném mindenképpen továbbolvasni a sorozatot, mert azon ritka esetek közé tartozik, ahol mind a három rész ugyanazokról a szereplőkről szól. Persze, ez előtt még le kell küzdenem a 2. részt is. De ez nem meglepő, csak a szokásos... :)

Megjelenés: december 2. (azaz holnap)

Ez mind, ami decemberre érdekes, de nem bánom. Már csak azért sem, mert karácsony alatt meg a két ünnep között legalább lesz időm valamennyit behozni a gigantikus méretű lemaradásomból (ami tulajdonképpen mission impossible, de azért megpróbálkozunk vele), arról nem is beszélve, hogy kárpótlásul ( vagy bosszúból)  januárban viszont baromi sok megjelenés lesz...

Megjegyzések

  1. Szia, ezeknek mi a magyar címe, vagy egy könyves boltot tudnál linkelni, hogy hol kapható? mert szeretném a leírását elolvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ezekhez sajnos nem tudok neked más linket adni, mint amit fent a könyv címére kattintva megtalálsz, ugyanis ezek külföldi, angol nyelvű megjelenések, magyarul egyelőre nem elérhetőek . A közeljövőben magyarul megjelenő könyvek egy részét megtalálod az oldal tetején a "magyar megjelenések" menüpontban

      Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo