figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. december 1., hétfő

Megjelenő szépségek (31) - december

Elérkezett az év egyik kedvenc időszaka, a karácsony. Ez az utolsó hónap csak könyves szempontból mondható nyugalmasnak, egyéb programok szempontjából már nem annyira.
Ennek ellenére remélem mindenkinek hoz a Jézuska majd valami jó kis olvasnivalót. Erre a hónapra sem sok olvasnivalóm van, mármint ami a friss megjelenéseket illeti ( a valós várólistámat inkább hagyjuk...), sőt, kevesebb, mint novemberben, ami egészen pontosan 1 könyvet jelent. Lássuk, mi is ez az egy.
Lia Riley: Inside Out - Nem olyan régen olvastam a sorozat első részét, aminek Upside Down volt a címe. Nem volt életem legjobb könyve, de nem is volt rossz. Azért szeretném mindenképpen továbbolvasni a sorozatot, mert azon ritka esetek közé tartozik, ahol mind a három rész ugyanazokról a szereplőkről szól. Persze, ez előtt még le kell küzdenem a 2. részt is. De ez nem meglepő, csak a szokásos... :)

Megjelenés: december 2. (azaz holnap)

Ez mind, ami decemberre érdekes, de nem bánom. Már csak azért sem, mert karácsony alatt meg a két ünnep között legalább lesz időm valamennyit behozni a gigantikus méretű lemaradásomból (ami tulajdonképpen mission impossible, de azért megpróbálkozunk vele), arról nem is beszélve, hogy kárpótlásul ( vagy bosszúból)  januárban viszont baromi sok megjelenés lesz...

2 megjegyzés:

  1. Szia, ezeknek mi a magyar címe, vagy egy könyves boltot tudnál linkelni, hogy hol kapható? mert szeretném a leírását elolvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ezekhez sajnos nem tudok neked más linket adni, mint amit fent a könyv címére kattintva megtalálsz, ugyanis ezek külföldi, angol nyelvű megjelenések, magyarul egyelőre nem elérhetőek . A közeljövőben magyarul megjelenő könyvek egy részét megtalálod az oldal tetején a "magyar megjelenések" menüpontban

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)