Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott (33)

Na szóval az van, hogy ez most egy villámbejegyzés lesz, villámhírekkel, ugyanis ma, mikor felkeltem és álmosan nézelődtem a szokásos oldalaimon, szinte forrtak a friss, ropogós hírektől, amikről muszáj beszámolni. 


Elsőként az Easy rajongóknak fog kedvezni a híráradat tekintve, hogy Tammara Webber bejelentette, 2014. május 6-án jelenik meg  az Easy-ből már megismer Lucas vagy ha úgy jobban tetszik, Landon története Breakable címmel. Az írónő hangsúlyozta, hogy nem az Easy történetét írta újra, hanem az az előtt történt dolgokat állítja középpontba. Szóval tulajdonképpen előnovella - féleség.
Borítót is kaptunk hozzá, ami így néz ki.A másik friss hír, ami azalatt látott napvilágot, amíg mi megpróbáltuk kipihenni az előző nap fáradalmait, az a Bloodlines sorozat 5. részének, a Silver Shadowsnak a borítója.
Nem örvend osztatlan sikernek, amit meg is értek, mert gyakorlatilag olyan semmilyen, bár ez az ezüst - szürkés szín nagyon bejön. 
Nektek tetszik?Az alábbi linken egy interjút is olvashattok Richelle Mead írónővel a jövőre bemutatásra kerülő VA filmmel kapcsolatban:

A harmadik hírem kicsit kilóg, mert nem friss, viszont ígéretes.  Cynthia Hand is nemrég újságolta nagy örömmel, hogy új könyvet írt, illetve legalábbis kézirat formájában. Az új regényről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy mellőzni fog minden fantasy elemet, több, mint két éve dolgozik rajta, és 2015. telén foghatjuk majd a kezünkbe, ami még marha messze van, de ha jó lesz, bánja a fene, hogy ennyit kell rá várni :)
Remélhetőleg hamarosan kapunk címet meg leírást is hozzá.

Ennyire futotta ma. Most megiszom a reggeli kávém végét, és elindulok dolgozni, mert néha azt sem árt. 
Szépséges napot mindenkinek! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr