figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. november 19., kedd

Vegyes felvágott (33)

Na szóval az van, hogy ez most egy villámbejegyzés lesz, villámhírekkel, ugyanis ma, mikor felkeltem és álmosan nézelődtem a szokásos oldalaimon, szinte forrtak a friss, ropogós hírektől, amikről muszáj beszámolni. 


Elsőként az Easy rajongóknak fog kedvezni a híráradat tekintve, hogy Tammara Webber bejelentette, 2014. május 6-án jelenik meg  az Easy-ből már megismer Lucas vagy ha úgy jobban tetszik, Landon története Breakable címmel. Az írónő hangsúlyozta, hogy nem az Easy történetét írta újra, hanem az az előtt történt dolgokat állítja középpontba. Szóval tulajdonképpen előnovella - féleség.
Borítót is kaptunk hozzá, ami így néz ki.A másik friss hír, ami azalatt látott napvilágot, amíg mi megpróbáltuk kipihenni az előző nap fáradalmait, az a Bloodlines sorozat 5. részének, a Silver Shadowsnak a borítója.
Nem örvend osztatlan sikernek, amit meg is értek, mert gyakorlatilag olyan semmilyen, bár ez az ezüst - szürkés szín nagyon bejön. 
Nektek tetszik?Az alábbi linken egy interjút is olvashattok Richelle Mead írónővel a jövőre bemutatásra kerülő VA filmmel kapcsolatban:

A harmadik hírem kicsit kilóg, mert nem friss, viszont ígéretes.  Cynthia Hand is nemrég újságolta nagy örömmel, hogy új könyvet írt, illetve legalábbis kézirat formájában. Az új regényről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy mellőzni fog minden fantasy elemet, több, mint két éve dolgozik rajta, és 2015. telén foghatjuk majd a kezünkbe, ami még marha messze van, de ha jó lesz, bánja a fene, hogy ennyit kell rá várni :)
Remélhetőleg hamarosan kapunk címet meg leírást is hozzá.

Ennyire futotta ma. Most megiszom a reggeli kávém végét, és elindulok dolgozni, mert néha azt sem árt. 
Szépséges napot mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)