Ugrás a fő tartalomra

Vigyázat, a Maffia Figyel!

Akik nem először járnak itt nálam, vagy éppenséggel régebb óta ismernek, tudhatják, hogy ha Gigivel összedugjuk a buksinkat, abból semmi jó nem származik. Több közös projektünk volt már, van is jelenleg és biztos vagyok benne, hogy még lesz is.
Legújabb agymenésünk, külföldi példán alapulva a (könyv)Moly Maffia. Ugye milyen biztatóan hangzik?  Nincs másról szó, csak, hogy amellett, hogy büszkén -  szórakozásból - magunknak vezetjük a blogot, őszinte véleménnyel segítünk a tanácstalanságban szenvedő, döntésképtelen olvasóknak. Legyen szó akár életünk legjobb vagy éppen legborzalmasabb olvasmány élményéről, mi bizony hangot adunk ennek a blogban, még akkor is ha bizony ezért néhányan csúnyán néznek ránk. Sajnos nem szerethetünk mindent és mindenkit.
Igazatok van, ha most azt gondoljátok, hogy eddig is ezt csináltuk. Ez így van, csak most fogtuk és nevet adtunk ennek, majd megalapítottuk a Moly Maffiát, akinek tagjai (Gigi, Abstractelf és jómagam) mindig figyelnek, kíméletlenül olvasnak és értékelnek. :)
Egy könyv sem menekülhet előlünk.;)


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.