figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. május 15., kedd

Vigyázat, a Maffia Figyel!

Akik nem először járnak itt nálam, vagy éppenséggel régebb óta ismernek, tudhatják, hogy ha Gigivel összedugjuk a buksinkat, abból semmi jó nem származik. Több közös projektünk volt már, van is jelenleg és biztos vagyok benne, hogy még lesz is.
Legújabb agymenésünk, külföldi példán alapulva a (könyv)Moly Maffia. Ugye milyen biztatóan hangzik?  Nincs másról szó, csak, hogy amellett, hogy büszkén -  szórakozásból - magunknak vezetjük a blogot, őszinte véleménnyel segítünk a tanácstalanságban szenvedő, döntésképtelen olvasóknak. Legyen szó akár életünk legjobb vagy éppen legborzalmasabb olvasmány élményéről, mi bizony hangot adunk ennek a blogban, még akkor is ha bizony ezért néhányan csúnyán néznek ránk. Sajnos nem szerethetünk mindent és mindenkit.
Igazatok van, ha most azt gondoljátok, hogy eddig is ezt csináltuk. Ez így van, csak most fogtuk és nevet adtunk ennek, majd megalapítottuk a Moly Maffiát, akinek tagjai (Gigi, Abstractelf és jómagam) mindig figyelnek, kíméletlenül olvasnak és értékelnek. :)
Egy könyv sem menekülhet előlünk.;)


2 megjegyzés:

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)