figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. május 27., vasárnap

Júniusi nyálcsorgatás (2)

Ismét csak elérkezett a hónap vége, így itt az idő, hogy nagyító alá vegyük a következő hónap finomságait, még akkor is, ha az előző havi listából egyet sem sikerült elolvasnom. Túl sok a könyv..... nem lehet ezt bírni :))
Na, de lássuk az első nyári hónap kínálatát.1) Lauren Kate : Rapture Ezt szerintem meg sem kell indokolnom. Olvastam már az első két részt, a harmadikkal még el vagyok maradva, de ezt a részt már annyira akarom, hogy rá fog venni arra, hogy kézbe vegyem a Passiont.
Megjelenés: június 12.

2) Richelle Mead: The Golden Lily: A mindenem. Tényleg. Már előrendeltem a könyvet hónapokkal ezelőtt, és tűkön ülve várom, hogy mi lesz a kedvenceimmel. Számolom vissza a napokat, és valósággal rá fogok ugrani a postásra minden nap, amíg nem hozza a csomagomat. Már előre sajnálom szegény embert, de teljesen megéri :D
Megjelenés: június 12.

3) Courtney Summers: This Is Not A Test Igazándiból az sem tudom miről szól a könyv. De mivel egyszer beleolvastam az írónő egyik könyvébe és tetszett, azóta garantált helye van a kötelezően olvasandók között. Egy könyve csücsül a polcomon is a várólista csökkentősök között, úgyhogy már csak idő kell hozzá.
Megjelenés: június 19.

4) Trish Doller: Something Like Normal Egy újabb szépséges borító jónak ígérkező tartalommal. Kíváncsi vagyok rá nagyon, jók a megérzéseim.
Megjelenés: június 19.

5) Emmy Laybourne: Monument 14. Disztópia, izgalmasnak hangzik, úgyhogy felvettem a listára.
Megjelenés:június 5.

6) Lauren Henderson: Flirting in Italy Szerelem első látásra, mind borítóilag, mind hangulatilag. Muszáj olvasnom. Kicsit Perkins Anna and the French Kiss történetét juttatja eszembe, azt pedig imádtam. :)
Megjelenés: június 12.

7) Kristina McBride: One moment: Iszonyatosan tetszett a fülszöveg, gyorsan listára is raktam. 
Megjelenés: június 26.

8) Elizabeth Scott: Miracle  Na , ő is azok közé tartozik, akik feltétel nélkül listán vannak minden könyvükkel. Több könyvét olvastam már, és még jó párat szeretnék. Imádom a stílusát és ő is szeret keményebb témákhoz nyúlni, és most sem lesz ez másképp.
Megjelenés: június 5.

9) Martha Brockenbrough: Devine Intervention Őrangyalkás könyv, ez nekem bőven elég volt ahhoz, hogy olvasásra kerüljön majd :) Ez van, imádom az angyalokat. Senki nem tökéletes :)
Megjelenés: június 1.

10) Nora Price: Zoe Letting Go Izgalmasnak ígérkező könyvecske, ami régóta csücsül a kívánságlistámon. Végre elérkezett a megjelenés hónapja.
Megjelenés : június 14.

És akkor a "Talán" kupac, ha a fenti 10 könyv nem lenne elég (ha- ha - ha):
Huntley Fitzpatrick: Girl Next Door Megjelenés: június 14.
Claire Merle: The Glimpse Megjelenés: június 7.
Anne Greenwood Brown: Lies Beneath  Megjelenés június 12.

A dátumok a külföldi megjelenésre vonatkoznak!

2 megjegyzés:

 1. Látom, te is kiszúrtad a Flirting in Italy-t!:DD Amerikából hazafelé jövet benézhetünk Olaszo.-ba is, nem? xDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, csak úgy hívogatott :D
   Egyértelmű. Megyünk oda is xD

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)