Ugrás a fő tartalomra

Vegyes felvágott 1.

Szokásos szombat reggeli barangolásomat töltöttem a külföldi könyves blogok világában, miközben 2 dologra bukkantam. Gondoltam megosztom veletek, mert könyves dolgok, de nem akartam 2 külön bejegyzést írni, úgyhogy ez - mint a cím is mutatja - ilyen vegyes felvágott bejegyzés lesz.
Lehet, hogy csinálok ebből is egy állandó rovatot. Meglátjuk. Semmi nincs kőbe vésve.

Az első dolog, amit meg akartam osztani veletek, az egy csodaszép borító. Azt sem tudom miről szól a könyv, de akarom. Kell a polcomra bármilyen áron. Bár lehet elég lenne egy poszter a borítóról. Oda vagyok az ilyen borítókért, az a ruha is a lányon, meg a betűtípus....


A másik információm a Beautiful Creatures film verziójával kapcsolatos. Igaz,  hogy még nem olvastam a könyvet, de ha minden igaz, akkor idén várólista csökkentős, úgyhogy mindenképpen sorra kerül még ebben az évben. Pont ezért akadt meg a szemem a híren, hogy közzétették az első promo képet a filmből.Az mondjuk rejtély, hogy mitől dráma, de ez legyen a legnagyobb probléma. A képen egyébként a két főszereplő látható (Lena - Alice Englert és Ethan - Alden Ehrenreich).
Az amerikai bemutató időpontja: 2013. február 15.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo