Ugrás a fő tartalomra

Csökkentsük a várólistát 2020-ban is!

A 2019-es várólista csökkentésnek nagy lelkesedéssel álltam neki. Év elején nagyon belendültem, és az év közepéig nagyon is jól haladtam. Aztán a nyár folyamán kicsit visszalassultam, de a havi egy könyves átlagot tudtam tartani. Most épp az utolsó könyvet olvasom, úgyhogy nagy az esély rá, hogy idén sikerül be is fejeznem.

Tipikus, hogy még az ideit be sem fejeztem, de már alig vártam a jövő évi kört, és bevallom, már novemberben elkezdtem összeszedni a 2x12-es listára esélyes könyveket. Persze, az a lista azóta legalább nyolcszor változott már, tegnap este viszont úgy néz ki, hogy összeállt az induló csapat.


A taktika hasonló, mint 2019-ben, olyan regények vannak a listán, amiket tényleg régóta szeretnék olvasni, és még mindig érdekelnek. Műfajilag is elég változatos a felhozatal, de a kedvenc műfajaim és szerzőim természetesen súlyozottan kaptak helyet a top 24-ben.

Fő lista (képekben)
1) G.R.R. Martin : Sárkányok tánca
2) Richelle Mead: Succubus Revealed
3) Jessica Sorensen: The Resolution of Callie and Kayden
4) Pierce Brown: Hajnalcsillag
5) Erin Watt: Fallen Heir
6) Aly Martinez: The Darkest Sunrise
7) C.M. Stunich: Groupie
8) Amo Jones: The Silver Swan
9) Janet Evanovich: The Pursuit
10) K.A. Tucker: Surviving Ice
11) A.L. Jackson: Where Lightning Strikes
12) Amie Knight: Beneath His Stars

Pót lista (képekben)
1) Taylor Jenkins Reid: The Seven Husbands of Evelyn Hugo
2) Lori Foster: Tough Love
3) J.A. Redmerski: Everything Under the Sun
4) G.R.R. Martin: Tűz és vér
5) Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám
6) Nicholas Sparks: Mindig van holnap
7) Anthony Ryan: Ébredő tűz
8) Tarryn Fisher: Bad Mommy
9) Kaylee Ryan: Tempting Tatum
10) John Steinbeck: Érik a gyümölcs
11) Mitch Albom: The Five People You Meet in Heaven
12) Kirsty Moseley: Poles Apart
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.