figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2019. december 3., kedd

Múlt & Jövő - Összegzés (59)

Ismét eltelt egy hónap, és vészesen közeleg az év vége. Igazán most vettem csak észre, hogy mennyire elszaladt mellettem az egész 2019-es év.
Ebben a hónapban valahogy nem igazán jött össze az olvasás. Nyűglődtem vele rendesen, de nem tudom , miért.


Ward könyvével kezdtem a hónapot, amit még októberről hoztam át, és meg kell mondanom, hogy kicsit csalódottan tettem le. Az eleje nagyon jó volt, a vége is tartogatott izgalmakat, de a köztes időben elég lapos volt a sztori.

Ezek után kicsit félve kezdtem bele a felmagasztalt The Air He Breathes című regénybe, de kellemesen csalódtam benne. Kellő romantika és a dráma remekül kiegészítették egymást. Nem azt mondom, hogy kedvencet avattam, de határozottan a jobb regények közé tartozott.

Cherry regénye után végre kézbe vehettem Sepetys új regényét, a The Fountains of Silence-t. Rettenetesen vártam már ezt a könyvet, köztudottan imádom az írónő munkásságát. Éppen azért fájt annyira, hogy nem találtunk egymásra a történettel. Húztam, húztam, hátha sikerül belemerülni, de legnagyobb sajnálatomra a felénél be kellett látnom, hogy nem fog menni, így feladtam.

Az ovisaimnak bevittem A lány, aki megmenti a karácsonyt, de mivel bent csak nagyon lassan haladunk vele, hazahoztam a hétvégére és gyorsan ki is olvastam, immáron másodszorra. Ez alkalommal is imádtam, megmosolyogtatott, és kicsit segített abban, hogy ráébresszen, nemsokára karácsony.

Közben elkezdtem az If You Stay-t is, ami szintén nagyon rég került fel a listámra. 

Forrás: yokkola.hu
Decemberben mindenképpen az If You Stayt fogom elsőként befejezni. Már csak azért is, mert ez a 11. várólista csökkentős könyvem idén , és jó lenne sok év után végre megint teljesíteni a kihívást.
(Hogy a 12. könyv melyik lesz, azt ne kérdezzétek...)


Szóval, a 12. könyvön kívül szeretném még ünnepi hangolódásként elolvasni Tom Fletcher Christmasaurus című meseregényét.
A.L.Jackson új regényére a Hold on to Hope-ra is jó lenne sort keríteni. Ezen kívül meg ki tudja, mit rejt még majd az ajándékdoboz a fa alatt könyvek tekintetében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)