figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2018. június 30., szombat

Múlt & Jövő - Összegzés (42)

"Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, az ember strandra jár, mer' ragyog az idő." (Beatrice - A pancsoló kisleány)
Igen, végre itt a nyár, úgyhogy lehet a strandra vonulni hétvégenként egy kellemes könyvvel. Persze, csak, ha olyan az idő...

A június valamiért nagyon - nagyon - nagyon gyorsan eltelt, mintha nem is lett volna. A blogot kicsit hanyagoltam, könyves vélemény nem is került fel, csak töltelék posztok. Azonban ez nem azt jelenti, hogy nem olvastam egész hónapban. Szó sincs róla. Egyszerűen, csak írni nincs kedvem, de az olvasás azért még - hála a jó égnek - megy.

Visszanéztem az előző összegzésemet, s jót röhögtem magamon, hogy konkrétan a tervezett könyveim közül egyet sem olvastam el... Ez is csak én lehetek. A tervezettek közül egyedül a Love's Cruel Redemptiont sikerült befejeznem, ami határozottan a jobb kötetek közé tartozott. A sorozathoz képest akciódús és izgalmas rész volt, és még haladás is történt benne! Ez nagy szó, higgyetek nekem.

Az Enjoying the Chase-t meg úgy tettem félre, hogy csak nyekkent. Nagyon rég volt, hogy egy new adult regényre ennyire nem sikerült ráhangolódnom, és ennyire untam. Így viszont nagy az esély rá, hogy már nem fogom kézbe venni többet.

A kisebb kudarc után egy magyar szerző két részes sorozatához volt szerencsém. Renata W. Müller sorozata, a Testvér 1-2 az erotikus vonulatba tartozik. Az első rész egy kicsit lassabb, míg a másodikban több a történés, jóval mozgalmasabb.

Közben beleolvastam a Cam Girl elejébe, és azonnal éreztem, hogy olvasnom kell. Egyszerűen nem lehet otthagyni egy könyvet, ami ezzel a mondattal kezdődik: "A car crash is a work of art." Iszonyat kíváncsi lettem, hová is vezet ez a mondat, és előre haladva a kérdéseim mennyisége csak nőtt és nőtt. Nem csalódtam a könyvben, habár nem volt annyira dark, mint a Black Iris, de hasonlóan kicsavart sztori és érzelmileg eléggé megterhelőre sikerült ez is.

Végül beiktattam egy újraolvasást is, az egyik kedvencemet a Stolent vettem elő. Nem mondom, hogy másodszorra is akkorát ütött, mint elsőre, de még így is elszórakoztatott. Nem sok van már hátra belőle, szeretném befejezni még a mai nap folyamán, ami azért is jó lenne, mert így végre tiszta lappal kezdhetném a júliust.

Forrás: princesssassypants.com
Elsőként mindenképpen szeretném olvasni a Rebecca Donovan sorozat második részét, a Knowing You-t, amire sajnos júniusban nem jutott időm. Ez mindenképpen prioritást élvez, minden más várhat. (De lehet, hogy gyorsan újra átfutom előtte az első részét a sorozatnak, hogy emlékezzek is valamire...)

Megnézném a múlt hónapban szintén elmaradt Jamie McGuire regényt is, de mivel ez erősen ya, így meglátjuk mennyire lesz hozzá hangulatom.


Ha már nyár, ilyenkor szokott menni a Trónok Harca filmsorozat, de mivel az utolsó évadot csak jövőre adja majd az HBO, így tartottam az utolsó hetekben egy jó kis maratont, ledaráltam mind a hét évadot. Rá kellett jönnöm, hogy még mindig szeretem, sokadszorra is. A hiányt szintén enyhítendő, elhatároztam, hogy elolvasom a könyvsorozat harmadik részét is, a Kardok viharát.

Ezzel elég sokáig elleszek így nem is nagyon tervezek mást első körben. Július második felében nyaralni is megyek, valószínűleg Havas Jon és társai lesznek velem ott is, de biztos, ami biztos, viszem magammal a kindle-t is, ki tudja mihez lesz kedvem éppen akkor.


A hónap utolsó hetében ismét lesz Nagy Nyári Readathon (majd lesz külön poszt a részletekről hamarosan, csak gondoltam megemlítem, hogy addig is lehessen gondolkodni, ki, mit akar olvasni). Fogalmam sincs még, hogy mit is fogok olvasni az egy hét alatt, de igyekszem majd rövidebb, haladósabb könyveket összeválogatni rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)