figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2016. február 2., kedd

Megjelenő szépségek (45) - február

Az utóbbi hónapokban többször is említettem, hogy kissé eltávolodtam a ya műfajtól vagy legalábbis bizonyos alfajaitól. Ez egyesen azt eredményezte, hogy jóval csökkent a várós megjelenések száma, mert még nem találtam meg azt, ami a felnőtt olvasmányok közül betölthetné a helyét. A new adult műfaj szeretete megmaradt, de azon belül is erősen szelektálni kell.

Éppen ezért van az, hogy mostanában a megjelenős posztokban nagyon kevés a könyv. Amit egy részről nem bánok, mert haladok a régebbiekkel, másrészt viszont olyan érzésem van, hogy lemaradok valamiről. Hogy miről azt ne kérdezzétek, mert fogalmam sincs. 

Ebben a hónapban sincs sok megjelenés, ami engem érdekelne, de ezért kárpótol az, hogy a kettő közül az egyik, a egyik kedvenc írónőm új regénye.

Ruta Sepetys: Salt to the Sea Elég csak annyit tudni, hogy új Sepetys könyv és engem már meg is vett. Főleg, hogy köze van (nagyon halványan) az Árnyalatnyi reményhez is. Kell ennél több? Szerintem sem.
Megjelenés: február 2.

Lori Foster: Fighting Dirty Ez is egy sorozat 4. része. Egy olyan sorozaté, amiből még csak az első részt olvastam. De a másik 2 részt már csak azért is el kell olvasnom, hogy eljuthassak eddig a részig, ami a kedvenc szereplőmről szól, Armie-ról.
Megjelenés:február  23.

Még egy random dolog így a végére. Ma sütött a nap. Kijött a medve. Meglátta az árnyékát. Nem ment vissza a barlangba. Most akkor jön a tavasz, vagy mi van? Hová lett a világ, hogy már a medve sem tudja, hogy merre van az arra?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)