figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2016. január 2., szombat

Megjelenő szépségek (44) - január


Nem tudom, ki hogy van vele, de valahogy mindig különleges megírni az év első bejegyzését. Kicsit olyan érzés, mint kinyitni egy teljesen új, még szinte nyomdaillatú könyvet.

A megjelenéseknek egyébként is speciális helye van a szívemben, így természetes, hogy ez lesz az idei első.

Remélem mindenki kipihente a szilveszter fáradalmait, és bizakodva, tervekkel telve vág neki az új évnek. Olvasnivaló lesz bőven, nem csak most, hanem egész évben is. Lássuk hát, mit tartogat a január.Jamie McGuire: Beautiful Burn (The Maddox Brothers #4) Rögtön egy Maddox tesóval indítjuk az évet, Na jó, nem teljesen, mert a hónap végén jelenik meg a regény, de akkor is. Ahogy az lenni szokott, itt is le vagyok maradva egy könyvvel, de ami késik nem múlik. A fura az, hogy még nincs borítója a könyvnek, pedig nemsokára itt a nagy dátum. Remélem, ha már ilyen sokat kell várni rá, valami extra gyönyörű külsőt kap.
Megjelenés: január 31.

Colleen Hoover & Tarryn Fisher: Never Never Part 3 Nagyon - nagyon várom már, hogy mi lesz a sztori vége, mondhatni tűkön ülök (egyébként nem, mert nem vagyok fakír). Most az egyszer remélem, hogy ez lesz a befejező rész, de sajnos még leírás sincs hozzá, csak a borító alapján tudok tájékozódni.
Megjelenés: január 26.

Marieke Nijkamp: This Is Where It Ends Random, teljesen véletlenül találtam rá erre a regényre. A témája iskolai merénylet, ezért is került fel a listára. Bízom benne, hogy jobb lesz, mint a nemrég olvasott Red Heart Tattoo,
Megjelenés: január 5.

Jessica Chiarella: And Again Nagyon érdekes a témája a regénynek, azt taglalja a szereplők életén keresztül, vajon "tökéletlenségeink" nélkül is ugyanazok vagyunk - e, mint apró hibáinkkal együtt.
Tudjuk - e tökéletessé változva is folytatni ugyanazt az életet? 
Megjelenés: január 12.

Ez lenne hát a januári felhozatal számomra érdekes része. Ja, és amit az elején elfelejtettem: B.Ú.É.K! 


2 megjegyzés:

 1. Búék harmadszorra is! :D Az And Again-en és a This Is Where It Ends-en én is gondolkodtam, de valahogy végül nem fogott meg magának úgy, hogy TBR-ra rakjam. Maddox-tesók meg kötelező darab a megjelenéseknél. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd előolvasom neked, és reflektálok, hogy érdemes - e olvasni. :D
   A tesók már - már alapfelszereltség. Nem is tudom, mi lesz velem, ha elfogynak a fiúk. :D

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)