figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. március 1., vasárnap

Megjelenő szépségek (34) - március

Itt a tavasz, itt a tavasz, itt a tavasz. Ha egyetlen hópihe le mer még szállni valahová a környéken, nagyon mérges leszek!
A szabadban akarok már olvasni, ki akarok ülni a kertbe lazítani egy jó kis olvasmánnyal a kezemben...
Elnézést a kirohanásért, de mint a tegnapi bejegyzésemben is említettem, kicsit nehezen viselem a tél utolsó napjait.
Nézzük, mit is vehetek majd a kezembe, ha tényleg beköszönt majd az igazi jó idő.
Todd Hasak-Lowy: Me Being Me Is Exactly as Insane as You Being You Egy nagyon izginek tűnő kis road tripes regény, ráadásul a formátuma sem mondható hétköznapinak, tekintve, hogy az elejétől a végéig listákból áll, ezért is érdekel annyira.
Megjelenés: március 24.

Claire Kells: Girl Underwater Ez is nagyon érdekesnek tűnik, valamiért vonzanak a túlélő regények, ez meg túlélős is, meg szerintem azért lesz benne némi romantika is, már csak a fülszövegből kiindulva.
Megjelenés: március 31.

J.R.Ward: The Shadows: IGEN, igen, igen! Itt az újabb FTT regény, bár bevallom, az írónő új sorozatát momentán jobban várom, de ettől függetlenül erre is ugrani fogok. Bizonyos, itt a blogon már sokszor említett okokból, ezt is majd csak a magyar megjelenéskor (az előző évek tapasztalata alapján december környékén, még akkor is, ha elsőre szeptemberre lesz beharangozva, úgyis elhúzzák karácsonyig) fogom olvasni.
Ez sem lesz egy egyszerű sztori, az előzményeket tekintve.
Megjelenés: március 31.

Kieran Scott: What Waits in the Woods: Ez is egy thriller, méghozzá YA. Elkezdtem aktívan ismerkedni a műfajjal, reméljük hosszú és gyümölcsöző kapcsolat lesz belőle. Fülszöveg alapján egy kicsit a horror filmekre emlékeztet a története, ami nem biztos, hogy annyira rossz dolog. Egy kis borzongás nem árt néha.
Megjelenés: március 31.

Peggy Kern: Little Peach Abstractelf hívta fel rá a figyelmem, kicsit hasonlít talán Elizabeth Scott Living Dead Girl című regényéhez, reméljük , nem csak témában, hanem színvonalban is.
Megjelenés: március 10.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)