Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (34) - március

Itt a tavasz, itt a tavasz, itt a tavasz. Ha egyetlen hópihe le mer még szállni valahová a környéken, nagyon mérges leszek!
A szabadban akarok már olvasni, ki akarok ülni a kertbe lazítani egy jó kis olvasmánnyal a kezemben...
Elnézést a kirohanásért, de mint a tegnapi bejegyzésemben is említettem, kicsit nehezen viselem a tél utolsó napjait.
Nézzük, mit is vehetek majd a kezembe, ha tényleg beköszönt majd az igazi jó idő.
Todd Hasak-Lowy: Me Being Me Is Exactly as Insane as You Being You Egy nagyon izginek tűnő kis road tripes regény, ráadásul a formátuma sem mondható hétköznapinak, tekintve, hogy az elejétől a végéig listákból áll, ezért is érdekel annyira.
Megjelenés: március 24.

Claire Kells: Girl Underwater Ez is nagyon érdekesnek tűnik, valamiért vonzanak a túlélő regények, ez meg túlélős is, meg szerintem azért lesz benne némi romantika is, már csak a fülszövegből kiindulva.
Megjelenés: március 31.

J.R.Ward: The Shadows: IGEN, igen, igen! Itt az újabb FTT regény, bár bevallom, az írónő új sorozatát momentán jobban várom, de ettől függetlenül erre is ugrani fogok. Bizonyos, itt a blogon már sokszor említett okokból, ezt is majd csak a magyar megjelenéskor (az előző évek tapasztalata alapján december környékén, még akkor is, ha elsőre szeptemberre lesz beharangozva, úgyis elhúzzák karácsonyig) fogom olvasni.
Ez sem lesz egy egyszerű sztori, az előzményeket tekintve.
Megjelenés: március 31.

Kieran Scott: What Waits in the Woods: Ez is egy thriller, méghozzá YA. Elkezdtem aktívan ismerkedni a műfajjal, reméljük hosszú és gyümölcsöző kapcsolat lesz belőle. Fülszöveg alapján egy kicsit a horror filmekre emlékeztet a története, ami nem biztos, hogy annyira rossz dolog. Egy kis borzongás nem árt néha.
Megjelenés: március 31.

Peggy Kern: Little Peach Abstractelf hívta fel rá a figyelmem, kicsit hasonlít talán Elizabeth Scott Living Dead Girl című regényéhez, reméljük , nem csak témában, hanem színvonalban is.
Megjelenés: március 10.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo