Ugrás a fő tartalomra

Alkotói válság


Mostanában válságban érzem magam posztírás terén, kicsit ki kell ugranom a komfortzónámból, meg a megszokott helyzetekből.. Mióta megvan a Kindle-m, azóta jóval többet olvasok, viszont ezzel szemben, amennyivel nőtt az olvasási kedvem, annyival csökkent a vágy, hogy könyvekről  véleményt írjak a blogra.
Azt hiszem, minden bloggernél eljön néha ez az állapot és csak túl kell élni. Na, hogy ebben a túlélési szakaszban, amíg visszajön a kedvem meg a zen állapot, amiben nem teljes kínszenvedés egy - egy bejegyzést összehozni, se haljon meg a blog teljesen, elhatároztam, hogy ha időm engedi , „töltelékposztokat” fogok írni, mert az még megy, meg kedvem is van hozzá.
Persze ezek is könyvekkel illetve az olvasással lesznek kapcsolatosak, érdekességek meg minden szöszmösz, amibe belefutok.
Úgyhogy mostanában főleg ilyen posztok várhatóak, meg van egy – két már régebben megírt konkrét könyves is, lehet, azokat is feldobom, ha lesz hozzá kedvem.
Csak gondoltam szólok, hogy ne lepődjön meg senki, ha egy darabig nem frissül majd annyira rendszeresen a blog, mint eddig (ha – ha, nem mintha eddig olyan nagyon rendszeresen frissült volna).

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo