Ugrás a fő tartalomra

Meglepi

Ma ez a meglepi várt a blogon:
 


Teendők:
1.) Megköszönni annak, akitől kaptam.
2.) Kitenni a blogba a logót.
3.) Belinkelni azt a személyt, aki megörvendeztetett vele.
4.) Leírni magamról 7 dolgot
5.) Továbbadni 7 emberkének
6.) Megjegyzést hagyni a blogjukon, hogy tudjanak a díjról

Szóval. Nagyon nagy köszönet érte Kennynek (http://kenny-zs.blogspot.com) Bevallom, meglepődtem, de nagyon jól esett! Még egyszer köszi. :) Jó látni, hogy van értelme (persze a magam szórakoztatásán kívül) annak, hogy vezetgetem ezt a blogot.:) Pici szívem nagyon örül az elismerésnek. :)

7 tudnivaló magamról:
1) A 7-es a szerencseszámom
2) Imádom az angol nyelvet, ezért a lehető legtöbb könyvet angolul olvasom.
3) Felnőtt létemre lélekben egy kicsit még mindig gyerek vagyok és ez már így is marad.:) Talán ezért is lettem óvónéni  :)
4) Hiányérzetem van, ha nem olvashatok legalább 10-15 oldalt minden nap(bár ennél jóval többet szoktam, de ez a minimum), annyira az életem részévé váltak a könyvek.
5) Hogy valami rosszat is írjak magamról: állítólag nagyon kritikus tudok lenni másokkal és magammal szemben egyaránt.
6) Nem hiszek a véletlenekben - minden okkal történik!
7) Képtelen vagyok összeszedni 7 értelmes dolgot magamról :)

Az utolsó teendővel egy kicsit bajban vagyok, ugyanis nem nagyon olvasok más blogokat (sőt még néha a sajátomra sincs elég időm), úgyhogy nem is igazán tudom egyelőre továbbpasszolni senkinek. Viszont, amint lesz valaki, azonnal továbbadom. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo