Ugrás a fő tartalomra

Postabontás

Na, jó egy picit csaltam a címmel, mert még nem bontottan fel a postát, mert csak holnap hozza a futár srác a csomagot, ami az alábbi könyveket tartalmazza majd:

Azt hiszem a Fekete tőr testvériség 4. része nem szorul igazán magyarázatra. :) A másik könyv Laurie Halse Anderson  Speak (Hadd mondjam el...) című könyve. Az angol goodreads.com oldalon olvastam róla. Ki is néztem magamnak a Bookline oldalán angolul (csak, mert szeretek angolul olvasni), de amikor megláttam, hogy magyarul 50%-os árengedménnyel 990 Ft-ért akarják utánam dobni szintúgy a Bookline áruházban, letettem róla hogy angol nyelven szerezzem meg. :)
A könyv egyébként a középiskolás Melindáról szól, aki beilleszkedési problémákkal küszködik, nem találja a helyét, nehezen tud kommunikálni a társaival, amely probléma egy súlyos fiatalkori megrázkódtatásra vezethető vissza.
A véleményekből arra következtetek, hogy hasonló hangulatú , mint Jay Asher: Thirteen reasons why című könyve.Mindenesetre már várom, hogy nekikezdhessek. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Szokásos nyári readathon 2.

 Ígértem, hogy beszámolok a readathon második feléről is, úgyhogy íme.