figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2009. november 9., hétfő

Postabontás

Na, jó egy picit csaltam a címmel, mert még nem bontottan fel a postát, mert csak holnap hozza a futár srác a csomagot, ami az alábbi könyveket tartalmazza majd:

Azt hiszem a Fekete tőr testvériség 4. része nem szorul igazán magyarázatra. :) A másik könyv Laurie Halse Anderson  Speak (Hadd mondjam el...) című könyve. Az angol goodreads.com oldalon olvastam róla. Ki is néztem magamnak a Bookline oldalán angolul (csak, mert szeretek angolul olvasni), de amikor megláttam, hogy magyarul 50%-os árengedménnyel 990 Ft-ért akarják utánam dobni szintúgy a Bookline áruházban, letettem róla hogy angol nyelven szerezzem meg. :)
A könyv egyébként a középiskolás Melindáról szól, aki beilleszkedési problémákkal küszködik, nem találja a helyét, nehezen tud kommunikálni a társaival, amely probléma egy súlyos fiatalkori megrázkódtatásra vezethető vissza.
A véleményekből arra következtetek, hogy hasonló hangulatú , mint Jay Asher: Thirteen reasons why című könyve.Mindenesetre már várom, hogy nekikezdhessek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)