figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2018. április 30., hétfő

Múlt & Jövő - Összegzés (40)

Nagyon vegyes, fárasztó és legfőképpen sűrű hónap áll mögöttem, ami meg is látszik az olvasott könyveim mennyiségén. Ráadásul valahogy amiket olvastam sem voltak kimondottan emlékezetesek, egyet kivéve. Nem tudom, ez minek tudható be.

A kiemelkedő regény az Illuminae trilógia befejező része volt. Nem okozott csalódást, volt egy - két sokkoló  momentum benne, meg egy - két számomra furcsaság is, de összességében szuper lezárás. Nagyon fognak hiányozni a szereplők! Arról is egyértelműen meggyőzött, hogy érdemes odafigyelni a két szerzőre, főleg a közös munkáikra.

Becca Fitzpatricktól rég olvastam, de nem bántam meg, hogy újabb könyve került a kezembe. A Dangerous Lies ugyan nem tetszett annyira, mint a Black Ice, de így sem volt rossz. Maga a történet nem volt annyira erős, de a helyszín hangulata sokat emelt az összhatáson. 

Ezután elkezdtem az Enjoying the Chase-t, de nem sokat haladtam vele, mert lusta voltam a kindle-t is kézbe fogni, úgyhogy a hangoskönyvek mellett tettem le a voksom, így kezdtem bele S.C. Stephens Untamed regényébe, ami eddig hatalmas csalódás.

Forrás: giphy.com
A hónap elején igyekszem a két megkezdett regényemet befejezni. Ezek után valami éles váltás szeretnék, már ami a műfajt illeti, mert úgy érzem eljött az ideje. Valahogy most másra vágyom. És gyanítom ez a valami más nem más lesz, mint  Anthony Ryan Az ébredő tűz című regénye, amit a héten sikerült beszereznem. Már egy ideje vágytam valami jó kis sárkányos sztorira, de nem olyan kis romantikus jellegűre, ez pedig nem tűnik annak. Remélem lesz olyan jó, mint amilyennek képzelem.


Szeretnék még egy várólista csökkentős könyvet is olvasni, de nem biztos, hogy belefér majd. Ha mégis jól jövök ki, már ami az időt illeti, nem tudom melyik lesz az, fogalmam sincs, mihez lesz hangulatom, majd eldől az adott pillanatban. Valószínűleg egy régi megjelenés lesz, hogy azt is kipipálhassam. Ja, és lesz még egy újdonság is, de még azt sem tudom, hogy mi.

Igen, valóban nem mondhatom, hogy előre megterveztem ezt a hónapot, de néha nem is érzem szükségét. Most ilyen hangulatban vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)