Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (33) - február

Olyan gyorsan eltelt az év első hónapja, hogy csak na. Kettőt pislantottunk és már február van. Esett egy kis hó is (itt nálunk alig - alig), de most már úgy vagyok vele, hogy ezzel letudtuk a telet és jöhet a tavasz. Korai? Nem baj! Álmodozni lehet, az nem fáj és nem kerül pénzbe. De mielőtt nekiállnánk csomagolni a nyári utazásokra, azért még előttünk a farsang, a tél elűzése is, koncentráljunk tehát az előttünk álló hónapra, amikor is jó pár érdekes olvasnivaló kerül ki a boltok polcaira.Melissa Landers: Invaders (Alienated #2) Az Elidegenítve tetszett annyira, hogy érdekeljen a folytatás, főleg, hogy elég érdekes helyzetben maradtak főszereplőink az első rész végén, annyira, hogy ebből még bármi lehet. Azonban valószínűleg várnia kell a magyar megjelenésig, ha már az elsőt is magyarul olvastam.
Megjelenés: február 3.


Cynthia Hand: The Last Time We Say Goodbye Az Angyalsors után az írónő fantasy - mentes, önálló könyvbe kezdett, elég rázós témával, a gyásszal a középpontban. Kíváncsi leszek, milyen reakciót vált majd ki az olvasókból.
Megjelenés: február 10.

Victoria Scott: Salt  & Stone (Fire & Flood #2) Gigitől kaptam meg az első rész, amit hamarosan majd olvasni is szeretnék, és reménykedem, hogy nagyon - nagyon jó lesz, ezért került bele a kalapba a folytatás is. Ráadásul imádom a borítóját is.
Megjelenés: február 24.

Jessica Sorensen: Saving Quinton (Nova  #2) Szintén névnapomra rendeltem meg a sorozat első részét, de bevallom magabiztosan tettem listára a folytatást is, mert Sorensen eddig nem okozott csalódást. Reméljük nem most kezdi el, ezzel a sorozattal.
Megjelenés: február 3.

Jessica Khoury: Kalahari (Corpus #3) Szeretem az ilyen túlélős történeteket, akár filmben, akár könyvben. Ugyan, ez egy sorozat 3. része, de az írónő azt írta valahol, hogy nem függnek össze szorosan a részek, így tetszőleges sorrendben is lehet olvasni, mert csak az univerzum közös bennük, ahol játszódik.
Megjelenés: február 24.

Richelle Mead: The Ruby Circle (Bloodlines #6) Azt hiszem, ezt nem kell különösebben magyaráznom. Sorozatzáró, Richelle Mead, Sydrian. Ennyi.
Megjelenés: február 10.

Jay McLean: Where the Road Takes Me Nem ismerem az írónőt, nem hallottam még róla semmit, de megakadt a szemem a regényen, mert road - trip és azt szeretem, meg NA, amit szintén szeretek. Ennyi elég volt ahhoz, hogy el akarjam olvasni.
Megjelenés: február 10.

Michele Tucker: What's Left of Us Igazából nem tudom, mi fogott meg a könyvben, mert a fülszöveg nem sokat sejtet, de a megérzéseim azt súgják, hogy ezt bizony olvasnom kell. Meglátjuk mennyire súgtak igazat, és mennyire volt j a tippjük.
Megjelenés: február 4.

Lisa Schroeder: My Secret Guide to Paris Az írónő könyveit imádom, a zenei ízlésével együtt, még akkor is , ha legnagyobb sajnálatomra már nem versformában írja a regényeit. Ennek ellenére várós ez a Párizsba kalandozós történet.
Megjelenés: február 24.

Megjegyzések

  1. 9! Hát hová lett a világ? :O Még nekem is csak 10 van. :D

    VálaszTörlés
  2. Hát persze, keltsd csak bennem a lelkiismeret furdalást nyugodtan. Nincs még elég bűntudatom a sok könyv miatt amúgy is :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo