figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. szeptember 4., csütörtök

Megjelenő szépségek (28) - szeptember

Elérkezett a rettegett szeptember. Gondolom, mindenki el van foglalva az iskola első napjaival, tárgyfelvétellel, stb. stb, de azért én megint hoztam az újdonságokat, hátha valaki szerencsés és van ideje olvasgatni is egy kicsit (nem iskolások előnyben).


Rick Yancey: The Infinite Sea Ez talán az egyik legizgalmasabb megjelenés ebben a hónapban. Nagyon tetszett a sorozat első része és durva függővége van. Remélem, jó pár kérdésre választ kapunk majd ebben a kötetben, többek között arra is, hogy vajon Cassie kit is választ....
Megjelenés: szeptember 16.

Rebecca Donovan: What If Az írónő legújabb önálló regénye. Imádtam a Breathing trilógiát, és úgy vagyok vele, hogy az írónőtől bármit elolvasok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy önálló regények terén mire képes, amíg Jonathan történetére várakozunk.
 Megjelenés: szeptember 16.

J. Lynn: Stay with Me A közelmúltban olvastam a sorozat első részét, és egészen kellemes olvasmány volt, így úgy döntöttem, folytatom, még akkor is, ha nem az első részben megismert szereplők életét viszi tovább az írónő. Jó kis new adultnak ígérkezik ez is.
Megjelenés: szeptember 23.

Jessica Sorensen: The Certainty of Violet & Luke  Most olvasom épp a sorozat 3. részét, ami Violet és Luke történetének 1. része. Nem egyszerű követni, ugye? Mindegy végül is, hogy hányadik rész, az a lényeg, hogy jó legyen, a többi nem számít. Eddig szimpatikus a páros, reméljük így is marad.
Megjelenés: szeptember 16.

Jessica Sorensen: The Resolution of Callie & Kayden Az előbbi kötet folytatása (a sorozat szám szerint 6. része), de visszatér az írónő az eredeti pároshoz, aminek nagyon örülök, mert az ő történetükre igencsak ráfér a lezárás. Nagyon sok szál maradt nyitva a 2. kötetben, remélem mindegyikre vagy legalábbis a nagy részére választ kapunk. (Zárójeles megjegyzés, hogy a borító nem tetszik)
Megjelenés: szeptember 30.

Kat Zhang: Echoes of Us A trilógia záró kötete jelenik már meg a hónapban, úgyhogy sürgősen be kellene hoznom a lemaradásomat, hogy végre megint befejezhessek egy sorozatot. Az a fránya statisztika.... Az első rész egyébként tetszett, kicsit olyan burok és darkest powers kereszteződés. 
(IMÁDOM A BORÍTÓT)
Megjelenés: szeptember 16.

Kat Spears: Sway Nincs semmi különös a könyvben, de valamiért iszonyatosan vonz az első pillanattól kezdve. AKAROM! (Tudom, tudom, nem akarom, hanem szeretném. Még, jó, hogy a kiscsoportosaim nem hallották ezt. Oda lenne a megszerzett tekintélyem...)
Megjelenés: szeptember 16.

Lang Leav: Lullabies Nem fekszik mindenkinek ez a verses kötet, ahogy az előző sem, valószínűleg a költő (ez még mindig olyan fura így leírva) stílusa miatt, de én nagyon szerettem az első verseskötetét, így nem kérdés, hogy ez is beszerzendő. Ráadásul a borítója is elég egyedi.
Megjelenés: szeptember 16.

Mandy Hager: Singing Home the Whale Kell, mert csak. És mert bálnás. És én szeretem a bálnákat. Nagyon. Ennyi.
Megjelenés: szeptember 5.


Ennyi a szeptemberi felhozatal. Persze akkor van megint sok könyv, amikor már nincs annyi időm olvasni. Tiszta Murphy. De nem baj, legalább Absztrakt örülni fog, mert nekem is sok könyvem van.

4 megjegyzés:

 1. Absztrakt nagyon boldog most. :D Lesz mit olvasnod akkor! *-* Mondjuk nekem még mindig több, de tetszik ez a gyarapodás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondoltam, hogy ha valaki, akkor Te biztosan értékeled majd! :D De a mostani tempómmal örülök, ha egyet elolvasok majd közülük, pedig annyi fincsiség van köztük.

   Törlés
  2. És melyik a kiválasztott 1? *-*

   Törlés
  3. Nem tudoooooooooom. *sír* Képtelen vagyok eldönteni, annyi jó van :D

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)