Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (26) - július

Mondhatni, nagyon szépen indultam neki ennek a hónapnak. Jelenleg itthon vagyok szabadságon, és annyira ellazultam, hogy totálisan elfelejtettem, hogy új hónapot kezdtünk. Ha Abstractelf nem figyelmeztet (köszike! :D), akkor lehet, hogy nem is lett volna megjelenéses poszt.
Na, de ezen a sokkon átlendülve, lássuk mit tartogat nekünk a nyár második hónapja külföldi vizeken.


Richelle Mead: Silver Shadows Végreeeeeeeeeeeeeeeeeee. Végre végre, végre, végre megkaphatom a következő kis Sydrian adagomat. Remélem ez a kötet már minimum földhöz vág majd, de ha nem, akkor is szeretni fogom, ebben biztos vagyok, mert elfogult vagyok és kész. 
Megjelenés: július 29.

Jamie McGuire: Beautiful Oblivion Ki ne ismerné Travis és Abby történetét? Még ha sokan nem is szeretik, hallani biztos, hogy hallottak róla. És Trentről? Na igen, őt csak azok ismerhetik akik olvasták a Gyönyörű sorscsapást. Ez a regény róla szól. Kíváncsi vagyok, ő vajon hogyan talál rá a szerelemre, ki lesz az, aki elcsavarja a fejét (mert valaki lesz, az biztos). De azért a nagy lelkesedés közepette, azt meg kell mondanom, hogy a borító nagyon nem nyerte el a tetszésemet... Remélem a beltartalom majd kárpótol érte.
Megjelenés: július 1 (azaz ma :D)


Adi Alsaid: Let's Get Lost Egy újabb road tripes sztori, nem csoda hát, hogy a várólistámon landolt. A borítója nem fogott meg különösebben, de mégis van benne valami, ami azt súgja, hogy jó lesz. Kíváncsian várom.
Megjelenés: július 29.

Maggie Stiefvater: Sinner Igen, egy újabb Maggie regény, ráadásul az egyik Shiver trilógiából megismert párosommal. Imádom Cole St. Clairt és nagyon kíváncsi vagyok a sztorijára. Nagyon boldogan vettem tudomásul, hogy Maggie megírta, remélem hű maradt önmagához, és megkapjuk a szokásos stílust. (És ez a borítós verzió lesz, amit be fogok szerezni, mert illik a Shiver trilógia borítójához.)

Megjelenés: július 1 (azaz szintén ma!)

Kasie West: On the Fence Az írónőtől már olvastam egy könyvet (The Distance Between Us), ami egy nagyon aranyos kis sztori volt, így egyértelművé vált, hogy listás lesz a másik könyve is, ráadásul ha ez is hasonló lesz, mint a másik, kiváló nyári olvasmányban lesz részem.
Megjelenés: július 1 (ez is ma)

Lisa Schroeder: The Bridge from Me to You Bár elmaradtam egy kicsit az olvasással, ami az írónő könyveit illeti, még az előző ya regényéig sem jutottam el, de ettől függetlenül várom mivel rukkol elő. Remélem ez is részben (ha nem egészben) verses formában íródott, mert azt nagyon imádom.
Megjelenés: július 29.

És végül egy talán kupacos könyv maradt:
Lauren Barnholdt: Through to You  Megjelenés: július 8.

Megjegyzések

 1. Nincs mit. :D És éljennnnn, mennyi könyv! Végre nem csak nekem van sok megjelenésem! *-* *sweet, innocent mode*

  VálaszTörlés
 2. És az a durva, hogy ebből három azonnal olvasós... Azt meg félve jegyzem meg, hogy a háromból kettő a mai napon megjelent...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Sinner is lehetett volna a hónap olvasmánya ennyiből. :D Lenne okom olvasni már júliusban - bár most annyira nem vonz a paranormális (vagy nem tudom :D)

   Törlés
  2. Meg a Sinnerhez egyébként is hangulat kell. Az egyértelműen hangulatkönyv. Nem vonz a paranormális? Elkapott a contemporary láz? :D

   Törlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo