figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. június 14., péntek

Vegyes felvágott (22)

Végre kitörni látszik az igazi nyár, ennek örömére hoztam néhány hírt, 3 filmadaptációt, egy dedikálást, és egy borítót.


Ugyan nem rég nyilatkozott Maggie Stiefvater egy rádióinterjúban, hogy a Shiver film elakadt, mert a forgatókönyv túlzottan véresre sikerült, de nem olyan régen bukkantam arra számomra új információra, miszerint mind a The Scorpio Races és a The Raven Boys is a megfilmesítés útjára lépett, legalábbis megvették a jogokat. 
Minderről Maggie weboldalán a Faq-ban olvashatunk. http://maggiestiefvater.com/faq/

A másik hír, hogy a Vajon létezik szerelem első látásra? című Jennifer E. Smith regény szintén esélyes a mozivászonra. Dustin Lance Black rendezi és írja majd, és nagy reményeket fűz hozzá.
A teljes cikk elolvasható a linken: http://goo.gl/3WVDd


A dedikálás Ruta Sepetyshez, az Árnyalatnyi remény szerzőjéhez kötődik, ugyanis az írónő 2014. tavaszán (ápr. 7-8.) Magyarországra látogat, egészen pontosan a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskolába. Azt, hogy nyilvános lesz - e  dedikálás nem tudom, de ha kiderül, mindenképpen megírom. :) Jó lenne vele élőben is találkozni, mert nagyon szeretem a regényeit :)

És végül egy borító, mégpedig a C.J. Daugherty-féle Night School 3. - Fracture borítója. A második rész "érdekes" borítója után ez már inkább illik az első részen szereplő vörös hajú lányos külsőhöz. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)