figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. szeptember 15., szombat

Vegyes felvágott (7)

Újra itt a hírek , érdekességek ideje.
Richelle Mead felfedte, hogy új felnőtt sorozatának, az Age of X-nek az első kötete, a Gameboards of the Gods, 2013 decemberében fog majd megjelenni. Kicsit paranormális, kicsit disztópikus - sci -fis olvasmány lesz, de a Mead-es stílus garantált. 
Természetesen nagyon várom. A másik hírem lehet, hogy sokaknak már nem újdonság, nekem viszont igen. Az Ally Condie által írt Matchednek is elkeltek a filmes jogai, így várható, hogy előbb - utóbb a moziban láthatjuk viszont ezt a filmet is.

Hogy a filmes berkekben maradjuk, friss hír, hogy Maggie Stiefvater szeptember 18-án megjelenő The Raven Boys című regényét is filmre tervezik vinni.
A könyvet iszonyatosan várom ( már útban van felém), és remélem, hogy az ebből készülő film kicsit hamarabb vászonra kerül, mint a Shiverből készülő mozi, aminek munkálatai jelenleg állnak.


Aztán nem rég derült ki, hogy Tammara Webber, az Easy szerzője, 6 könyvre kibővítette  szerződését a kiadójával, így a Between the Lines című sorozata 4 részes lesz, és az Easy mellé kapunk még egy önálló kötetet is. Ha legalább olyan lesz mint az a könyv, akkor oda  meg vissza leszek a boldogságtól :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)