figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. augusztus 5., vasárnap

Kami Garcia - Margaret Stohl: Beautiful Creatures

Ez most egy egészen rendhagyó és kivételes poszt lesz, tekintve, hogy nem sikerült végigolvasni a könyvet, azt kell mondanom, hogy sajnos másodszorra sem.
Hogy mi az oka? Fogalmam sincs. Foghatnám arra, hogy mostanában kevésbé tolerálom a kaptafára készült YA fantasykat. Foghatnám arra is, hogy csak épp most nem volt hozzá hangulatom. De egyik sem lenne teljesen igaz. Az első azért nem, mert az első alkalommal, mikor a kezembe került a könyv, nagyban rajongtam a műfajért és akkor sem sikerült kiolvasni. A második sem teljesen igaz, hiszen viszonylag nagy lelkesedéssel kezdtem neki másodszorra és teljesen eltökélt voltam, hogy mostani alkalommal a végére is érek. 
Lehet, hogy magával a könyvvel volt gond. Bár ezt sem igazán hiszem, hisz olvastam már végig rossz könyvet, de azzal sem kínlódtam ennyire.
De azt hiszem az már világossá vált, hogy ez nem nekem való olvasmány. Inkább hagyom, és nem próbálkozom vele többet és elválunk békében.
Nem lehet mindent szeretni.
Azért sajnálom, mert várólista csökkentős könyv lett volna, de így kénytelen leszek helyette valamit mazsolázni a pótlistámról.


5 megjegyzés:

 1. Hát ezzel a könyvvel én is így voltam. Az egész olyan nyögvenyelősen ment, és hát nem ragadott meg. Igaz végigolvastam,de a folytatása kiolvasását inkább elkerülöm. :)

  VálaszTörlés
 2. egyetértek Grétivel.én is végigolvastam,de nagy csalódás volt.elég nehezen ment a történet,szerintem (bár ritkán mondok ilyet) ennél a könyvnél nem veszít semmi az, aki nem olvassa el :)

  VálaszTörlés
 3. @Grétiii @MuffinGirl Érdekes, hogy egyre több olyan hozzászólást, megerősítést kapok, hogy nem maradtam le semmiről, azzal, hogy nem olvastam végig.
  Annyiból jó, hogy enyhül a lelkiismeret furdalásom, amiért félbehagytam. :)

  VálaszTörlés
 4. Meg lehej venni valahol ezeket múl is mert már kettő meg van de a többit sehol se találom hiába keresem!!:-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért nem találod, mert még nem jelentek meg magyarul. De igény esetén külföldről már meg lehet őket rendelni angolul.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)